2777
2789
اره لیلیان میدونم خیلی اعتماد به مفس کاذب دارم

همه جند سال میخونن که قبول شن ولی من از حالا تازه با روزی سه ساعت دارم شروع میکنم
یه سری کلاس ثبت نام کردم به اونا امید دارم
سعی کن واسه زبان کنکورای سال گذشته رو گیر بیاری و اونا رو با دقت بخونی اگه بتونی که وارد لایتنر کنی که عالی هست

بعد از هر درسی مهمترین منبع رو انتخاب کن و خیلی خوب بخونش یکی از اشتباهی که بچه ها واسه اارشد میکنن اینه که
اگر می خواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ دهد؛ باور محال بودنش را عوض کن...
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی خوب رتبه اوردی مامیروشا کارشناسیت کجا بودی؟
انصاف نیست …

دنیا آنقدر کوچک باشد که آدم های تکراری را روزی هزار بار ببینی …

و آنقدر بزرگ باشد …

که نتوانی آن کس را که دلت میخواهد حتی یک بار ببینی …

آره دوستم همسر من کنکور کارشناسیش هم 3 ماه خونده بود و رتبه 98 ریاضی فیزیک شده بود
کلا میشناسمش که زحمت کش نیست. خخخخخخخخ
اندکی باهوشه.
کلا خانواده اینا همه باهوشن... خواهر شوهرم اصلا درس نمیخونه معدلش همیشه بالای 19.90 بوده امسال هم که کنکوریه طرازش 6500 هستش.
!

200 ساعت برای 5 تا 6 ماه. که اولاش خوب نمیخوند و آخراش بیشتر زحمت میکشید.
.
به دلیل حجم بالای منابع خودشونو اسیر منابع متعدد میکنن یعنی همش هول دارن که همه منابع رو بخونن و کیفیت رو فدای کمیت میکنن همین باعث میشه نتیجه خوبی نگیرن
بارونی جونم راستش! من کنکور کارشناسی ندادم اما خود دانشگاهمون با شرط معدل برم میداشت(هنر تهران) که خورد به زایمانمو.وبارداری دوقلویی و دستگاه رفتن بچه ها و ...
و اصلا شرایط اینو نداشتم بخونم.
اما چیزی که تو کنکور ارشد هنر مهمه...!
1. زبان رو بالای 30 درصد... بقیه رو دور و بر 3 تا 40 درصد بزنی سراسری تهران قبولی!
انشا...
.
بارونی جون بهترین کارو میکنی باید از کم شروع کنی و به کنکور که نزدیک میشی ساعات مطالعتو بیشتر کنی این باعث میشه که وسطای راه دلزده و خسته نشی

مرسی بنیتا جون من چمران اهواز بودم