من ختم 124000 تا صلوات دارم توو صلواتام تورو هم اسم میبرم اما نمیگم دوست پسرت برگرده میگم ایشاالله بزودی هر چی صلاحته رقم بخوره اگه صلاحه اون برگرده ایشاالله برگرده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دکتر شریعتی میگه: زندگی درد است رنج است کسی که تو دوستش میداری تو را دوست نمیدارد کسی که تو را دوست میدارد تو اورا دوست نمیداری و کسی که تو دوستش دای و او نیز تو را دوست دارد به رسم زمانه هرگز بهم نمیرسید واین رنج است زندگی یعنی این زندگی یعنی رنج
حالا خودش خوبه؟ پسر خوبی هست؟ کار فرهنگ اعتقادات خانواده ظاهر باطن ارزش داره براش تلاش کنی؟ فقط از روی احساس حرف نزن با منطقت فکر کن ببین چجور آدمیه فکر کن میخواد دامادت بشه نه شوهرت
سارا ساراااااااااا ساراااااااااااااااااااااااا.......... تورو خدا این نذر و نیازایی که میکنی نیت کن برای خیر و صلاحت نه اینکه صرفا اون برگرده نیت نذرتو برای صلاحت بکن
سارا فکر میکنی من نیستم من خیلی از تو بدترم ولی از رحمت خدا نا امید نیستم این بزرگترین گناهه منم امروز از خدا از آقا عیدی میخوام انقدر دردم بزرگه که هزار بار آرزو میکردم حاجت تورو داشتم
لبخند خورشید فردا موعد گرفتن جواب آزمایش مادرمه یه آزمایش مهم یعنی من امروز عیدیمو از آقا میگیرم؟ یعنی فردا بعد یه عالمه اشک لبخند به لبم میاد؟ آقا عیدی میده؟ لبخند جون بگو بهم