2777
2789
عنوان

بمیرم برا بابام😞

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 32 پست
سالم باشه اما خوب همه سرکارن شوهر منم امروز سرکاره اتفاقا نزدیک عید کارا بیشتر میشه نه کمتر

اره ولی خب بخاطر این ویروس کوفتی همه کارمندا ساعت کاریشون کمتر شده

قشر کارگر مظلوم 😞

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره ولی خب بخاطر این ویروس کوفتی همه کارمندا ساعت کاریشون کمتر شده قشر کارگر مظلوم 😞

یکهفته کم شده بود که دوباره برگشت 

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥

خدا حفظشون کنه🤗🤗

ان شاالله سلامت باشن و بتونن کار کنن

شوهر منم کارش شیفتیه امروزم سر کاره .

منم دلم برا مامان و بابام خیلی تنگ شده ۳ هفته اس ندیدمشون.هفته ی پیش میخواستم برم ببینمشون بابام زنگ زد گفت راضی نیستم از دستت بچه ها رو از خونه بیاری بیرون حتی برای دیدن ما😥. یه روز در میون تصویری باهم حرف میزنیما ولی حال نمیده .

آرامشی دارم که طوفان را بغل کردم   
خداحفظ کنه پدرتو من پدرم رفتگره😞

ممنونم عزیزم همچنین پدر عزیز شما🌷

" مثلا با ذوق براش حرف بزنی و هی حرف بزنی و اوج بگیری بد ببینی چشایع نازش خمارع و پلک نمیزنه ! هی دستاتو تکون بدی و یهو دستاتو بگیره و بکشونتت تو بغلش و موهاتو بزنه کنارتو آروم تو گوشت زمزمه کنه : آخه تو چقد قشنگی دلبر همونجا همون لحظه باید براش مرد🙈♥️💍من بهتون میگم تعداد مژه‌های پایین سمت چپش ۵۸ تاست، بعد شما میپرسی عاشقشی؟؟
بیشتر ببینید

خدا پدرتون رو حفظ کنه الهی 💕💕💕و شما هم خداروشکر کن که چنین پدر زحمت کشی داری و برای سلامتیش هرروز ایه الکرسی و 4قل بخون منم برای سلامتیش صلوات میفرستم شما هم اگه دوست داشتی برای شادی روح پدرم صلوات بفرست😢😢😢

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم