2777
2789
گلم مثله فکر شما کمه تو ایران اکثرا مرد هر کاری کنه عیب نداره ولی یه خانوم خیلی  سرزنش میشه همی ...

تبعیض بین زن ومرد ک از زمان کدوم شاه قاجار بگم بوده وهست وادامه داره ولی ماها خودمون باید زنیتمون رو ثابت کنیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم قبول دارم کلا کارشون غیر عقلانی ولی بعضی خانوما واقعا دیگه عرصه رو واسه اقایون تنگ کردن من نمونه ...

منم مرد میشناسم اخلاقش افتضاحه دست بزن داره بهداشتم رعایت نمیکنه ولیی زنش خیانت نمیکنه. توجیح نکنید. مرد اگر خیانت کنه تنها و تنها دلیلش هرزگی و بدذاتی خودشه

منم مرد میشناسم اخلاقش افتضاحه دست بزن داره بهداشتم رعایت نمیکنه ولیی زنش خیانت نمیکنه. توجیح نکنید. ...

اینک خانوما همیشه مظلوم بودن وهستن ک شکی درش نیست خانوما هربلایی سرشون بیاری بازم زندگی میکنن نونه هاش توی همین نینی سایت خودمون هست همین خانوما با این سازش هاشون اقایون رو پرو کردن وباعث تبعیض مرد وزن شدن

2803
اینک خانوما همیشه مظلوم بودن وهستن ک شکی درش نیست خانوما هربلایی سرشون بیاری بازم زندگی میکنن نونه ه ...

تحت هر شرایطی. زن یا مردی که از زنش ناراضیه جدا بشه بره با یکی دیگه. این که میگید مرد بخاطر بچه هاش مجبوره بمونه هم قبدل ندارم. اون زن یا از اول بی سلیقه و تنبل و حالا هرچی بوده که مرد نباید بچه دار میشده. یا بعدها تغییر کرده که قطعا دلیلش تو زندگیشون باید باشه و بررسی بشه چرا تغییر کرده

خیانت هیچ دلیلی نداره حتی اگر خانم یا آقا برا خانمش کم گذاشته باشه باید مشکل رو برطرف کنن با هم نه ک ...

بعدش اگه واقعا حالا خانم یا اقا زبون نفهم بودن نشد ک مشکل حل بشه و راهی هم برای طلاق نبود چی؟؟

2804
بعدش اگه واقعا حالا خانم یا اقا زبون نفهم بودن نشد ک مشکل حل بشه و راهی هم برای طلاق نبود چی؟؟

اون دیگه بستگی به خود طرفین داره والا من تجربه ای ندارم که بگم

فقط میدونم که هرجورم باشه اگر اصللاح نشد باید طلاق بگیرن چون عمر آدمی فقط یک بار بهش داده میشه و نباید همون یک بار رو هم با سوختن و ساختن هدر بره

اون دیگه بستگی به خود طرفین داره والا من تجربه ای ندارم که بگم فقط میدونم که هرجورم باشه اگر اصللاح ...

حرف شما متین ولی واقعا ادم توی شرایط قرار نگیره نمیکونه هیچ نظری بده خود من هم با شخصه تا توی این موقعیت نباشم نمیتونم نظربدم ولی کلا میگم ک خانما واقایون یکم مراعات کنن هیچ وقت یا حتی درصدی ازخیانت ها درست میشه واصلا کار به اون جا نمیرسه ک خیانتی پیش بیاد

2805

عزیزم عصبانی نشو گفتم توی همه ی موارد نمیگم اگه همه کامنت ها رو بخونی متوجه میشی و چرا همیشه ی طرفه به قاضی میرین من خودم ی خانومم ولی چرا این همه خانوم متاهل ومتعهد به زندگی خیانت میکنن نمیگین ذاتشون کثیفه فقط اقایوون ک ذاتشون کثیفه پس یکم منطقی تر فکرکنیم

2801