2777
2789

باید در مورد دکتر حیدر اول از همه بگم انرژی بالایی دارن منشی خوش اخلاق و مهربون و مطب آروم ولی .. روز اولی که رفتن پیششون سریع گفتن ای یو ای حتی سونو سه بعدی ازم نگرفتن شاید مشکل جای دیگه ای باشه . منم گفتن بذار یه دکتر دیگه ببینن شاید طبیعی باردار بشم . رفتم پیش دکتر معین انصافا دکتر خوبی هستن ولی ماماهای اطرافشون فوق العاده ترسناکن و همش باهات دعوا میکنن و نمی گذارن با دکتر مستقیم صحبت کنی . حتی اگر عمل ای وی اف یا ای یو ای داشته باشی تو رویان خود دکتر معین انجام نمیده . من تصمیم گرفتم برم پیش همون دکتر حیدر . وقتی رفتم فهمیدن من به دکتر معین سر زدم و برگشتم پیش ایشون انقدر با لحن بد با من صحبت کردن و سه بار به من گفتن خیلی بی ادبی که دکتر و عوض میکنی . هنوز دلیل توهین ایشون و نمی فهمم . این حق بیماره دکترش و خودش انتخاب کنه . هنوز یادمه انقدر بد برخورد کردن من ادامس تو دهنم وارفت و خاصیتش و از دست داد انقدر استرس داشتم . و یه  مشکل خیلی خیلی خیلی مهم اینه که شماره تماس نداری از دکتر حیدر ، هر بلایی سر آدم میاد تو 5 شنبه جمعه یا روزای تعطیل دسترسی به دکتر نداری . من مریضشون بودم تو 6 ماه و دو هفتگی دردم گرفت دکتر و پیدا نمیکردم یه شماره ت ل گ رام داده بودن که 1 هفته بعد چک میکردن انلاین نبودن . من شنبه صبح لکه بینی پبدا کردم به منشی فقط هم تو مطب  دسترسی داشتم شماره همراه نداشتم . تماس گرفتم تا اینکه منشی 10 شب به من گفتن برو یه جا سونو بده و امپول پروزژسترون بزن و خبر بده . فردا زنگ زدم گفتم اگه لازمه بیام مطب دکتر به منشی گفت نه لازم نیست یکشنبه شب دردم گرفت من رفتم بیمارستان آبان تو کریمخان اونجا به دکتر زنگ زدن دکتر من و ارجاع داد بیمارستان مهدیه . اونجا یک سری ادم بیمار که همه رو با وحشی گری فقط بستری میکنن حتی با تو صحبت هم نمیکنن.انقدر دست کردن و معاینه کردن به من گفتن دهانه رحم دو سانت بازه . نوزده ساعت درد کشیدم اخر رزیدنت ها کیسه اب من و پاره کردن و بچه رو به دنیا اوردن و با رفتار های فوق العاده از بالا به پایین و افتضاح  .   دریغ از اینکه دکتر بیاد و معاینه کنه فقط فردا صبح اومد و حتی نگفت دیروز من گفتم مطب نیا . دکتری هستن که فقط میخوان به رزومه ای وی اف هاشون اضافه کنن.  حتی من هنوز معتقدم اگر دکتر حیدر میومدن بالای سرم و معاینه میکردن، شاید سرکلاژ میکرد حداقل دو هفته بعد بچه ام به دنیا میومد و هفت ماهش پر میشد و ریه اش کامل میشد و  الان پیشم تو بغلم بود. تو غربالگری به من گفتن یکی از رگ هایی که به جنین خون رسانی میکنه زخیم شده هماتولوژ چند ماه بعد از زایمانم با زامایشهای ژنتیک که دادم به من گفتن باید هپارین میزدی یا اسپرین میخوردی ولی وقتی به دکتر حیدر گفته بودم گفت این حرفا الکیه برای پول  دراوردنه  .یه مشکل دیگه اینکه من سپتوم داشتم حتی این رو متوجه نشدن و همین  دو دلیل باعث زایمان زودرس من شد و بچه ام بعد از هفده روز فوت کرد متاسفانه .فقط منت میگذاشت سرم میگفت فرستادم شوش هزینه ان ای سی یو کم بشه و اونجا بهترین ان ای سی یو خاور میانه رو داره . هیچ وقت از دکتر حیدر به خاطر کوتاهیش نمیگذرم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من ماه پیش برای اولین بار پیازدرمانی انجام دادم .و یک روز بعد از اتمام پیاز درمانی دچار لکه بینی شدم..و اون ماه بی بی چکم مثبت شد بتام 32شد ولی دو روز بعد بتا اومد پایین و پریود شدم... الان ماه دوم هستم که دارم میاز درمانی میکنم و انروز روز هفتم پریودم است ولی هنوز لکه دارم و پاک تشدم..ایا با وحود لکه میشه برای بارداری اقدام کرد.. یکم مردد هستم این لکه ها چیه..هورمونهانو بهم نمیزنه؟؟میترسم تمام ماه رو لکه بینی داشته باشم

من چطور بدون تو این همه تحمل کردم...خیلی عاشقتم  

رها جان سلام من 42 سالمه یک ساله برای بچه دو م تلاش می کنم ولی نتیجه نمی گیرم چون سنم داره میره بالا دکتر به من ivf رو پیشنهاد داده در حالی که نه من و نه شوهرم مشکل حادی نداریم برای ما هم موثره ؟؟؟

سلام رها جان این خرنوب رو هم از عطاری میشه گرفت؟

عزیزم هرجایی مطمن نیست من خودم خرنوب اصل رو وارد میکنم و با بهترین قیمت و کیفیت میفروشم خیالتون راحت ضمن اینکه دستور مصرف دقیق رو تو بسته ها قرار می دم

برای سفارش با شماره 09120743885 تماس بگیرید

ناباروری دارید؟ دو روش معجزه آسای ناباروری معرفی میکنم هزاران نفر باهاش نتیجه گرفتند. مشاوره>> ۰۹۱۲۰۷۴۳۸۸۵ مشاهده نتایج درمان در پیج اینستا
سلام من ماه پیش برای اولین بار پیازدرمانی انجام دادم .و یک روز بعد از اتمام پیاز درمانی دچار لکه بین ...

احتمالا سقط داشتی حتما دکتر برو

ناباروری دارید؟ دو روش معجزه آسای ناباروری معرفی میکنم هزاران نفر باهاش نتیجه گرفتند. مشاوره>> ۰۹۱۲۰۷۴۳۸۸۵ مشاهده نتایج درمان در پیج اینستا
رها جان سلام من 42 سالمه یک ساله برای بچه دو م تلاش می کنم ولی نتیجه نمی گیرم چون سنم داره میره بالا ...

عزیز الکی پولتو و سلامتی ات رو به خطر ننداز راه های طبیعی رو امتحان کن

می شه توضیح بدین پیاز در مانی رو چطور انجام می دین ؟؟؟

در سایت طب سبز توضیحات کاملش هست

سلام من با قرص ابهل پریود نشدم. سه ماه دارم قرص ابهل میخورم. اگه پیاز درمانی کنم خوبه؟ پرولاکتین ام ...

من نمی د.نم قرصی که گفتید چی هست

2810