2777
2789

سلام من شوهرم ازو اسپرمه اصلا هیچ امیدی نیس گفتن باید از اهدایی کمک بگیریم این خرنوب میتونه واسه ماکاری کنه قیمتش چقدره شوهرم واریکوسلم داره عمل کرد ولی بازم عود کرد لدفن جواب بدین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا من از جوشانده خرنوب استفاده کردم واسه شوهرم بنظرم اصلا تاثیری نداره که آخرش مجبور شدیم عمل کنیم ...

سلام واریکوسل شدید باید حتما عمل بشه 

ناباروری دارید؟ دو روش معجزه آسای ناباروری معرفی میکنم هزاران نفر باهاش نتیجه گرفتند. مشاوره>> ۰۹۱۲۰۷۴۳۸۸۵ مشاهده نتایج درمان در پیج اینستا
سلام من شوهرم ازو اسپرمه اصلا هیچ امیدی نیس گفتن باید از اهدایی کمک بگیریم این خرنوب میتونه واسه ماک ...

ببین من 5 نفر رو داشتم که تو این چند سال با وجود اسپرم صفر نتیجه گرفتن تعدادشون کمه درسته ولی ارزش امتحان کردنش رو داره حتی اگر احتمالش خیلی کم باشه

تمام آزمایشات نتیجه گرفته ها تو کانال پشتیبانمون هست kharnob@

ناباروری دارید؟ دو روش معجزه آسای ناباروری معرفی میکنم هزاران نفر باهاش نتیجه گرفتند. مشاوره>> ۰۹۱۲۰۷۴۳۸۸۵ مشاهده نتایج درمان در پیج اینستا
والا من از جوشانده خرنوب استفاده کردم واسه شوهرم بنظرم اصلا تاثیری نداره که آخرش مجبور شدیم عمل کنیم ...

بدن با بدن فرق داره ضمن اینکه چه خرنوبی مصرف میکنید چه مدت و چجوری. تا 70 درصد دوستان جواب گرفتن دلیل نداره شما با قطعیت بیاید بگید تاثیر نداره  

بدن با بدن فرق داره ضمن اینکه چه خرنوبی مصرف میکنید چه مدت و چجوری. تا 70 درصد دوستان جواب گرفتن دلی ...

خوب من جز اون ۳۰درصدی هستم که جواب نگرفتن 😂نمیتونین صد در صد بگین که جواب میگیری همه چیز دست خداست

2810