2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماچن وقت پیش آزداد و اسپرم داره خداروشکر خرنوب گرفتم یک ماهه مصرف میکنه باید آزبده ببینیم بهترشده ان ...

اخه گفته بودی صفر بوده. منظورت تعدادش نبود؟ 

یا با رسیدگی و خرنوب تعداد داره؟

خدایا شکرت
پیازدرمانی برای تنبلی تخمدان مفیده بله

ساام. رها جان من کیست ۱۰ سانتی دارم و پرولاکتینم هم کمی بالاست. با پیاز درمانی به نظرت جواب میگیرم؟؟؟ 

نمی دونم چکار کنم خوب بشم که عمل نکنم

[QUOTE=60709904]اخه گفته بودی صفر بوده. منظورت تعدادش نبود؟  یا با رسیدگی و خرنوب تعداد داره؟[/QUOTEمادکتر اشتباه به مارسوند که تعدادش صفره درصورتی ک اسپرم ۲۳ملیون بود تحرکش صفر بود یک ماه پیش ک آز داد اسپرم سه ملیون شده بود اما تحرک داشتن حالا دوباره باید آزبده ببینیم درچه حاله

سلام. لطفا اگر امکانش هست چند دقیقه وقت بگذارید تاپیک من رو هم بخونید. شاید بتونید کمکم کنید. ممنون میشم.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1838104/نظرسنجی-برای-محل-اقامت-در-نزدیک-مرکز-ناباروری?postId=61286515

نظرسنجی برای انتخاب محل اقامت نزدیک مرکز ناباروری لطفا اگر میتونید راهنمایی کنید.

برای ناباروری برید پیش حکیم مومن تبریری تو خ بهارشمالی تهران.

برای خیلیا معجزه کرده، کلا برای اغلب بیماریا نه فقط این

سرچ کنید میفهمید 

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

کسی میدونه اگه خرنوب به جای ۳ دقیقه ۱۲ دقیقه بجوش ایراد داره ؟ 

اصلا حواسم‌ نبود ۱۲ دقیقه جوشید 😢

زندگی حد فاصل بین B و D است (‌تولد : birth  و  مرگ : death ) ولی بین B و D یک حرف دیگر یعنی C هم هست ! ( انتخاب : choice ) انتخاب‌های ما ، مهمترین بخش زندگی ماست ؛ در انتخاب‌هایمان دقت کنیم ...💟
نه نداره

مرسی عزیزم 😘😘😘😘

زندگی حد فاصل بین B و D است (‌تولد : birth  و  مرگ : death ) ولی بین B و D یک حرف دیگر یعنی C هم هست ! ( انتخاب : choice ) انتخاب‌های ما ، مهمترین بخش زندگی ماست ؛ در انتخاب‌هایمان دقت کنیم ...💟