2777
2789
panah بذار پریودت که تموم شد دوباره شروع کن
ناباروری دارید؟ دو روش معجزه آسای ناباروری معرفی میکنم هزاران نفر باهاش نتیجه گرفتند. مشاوره>> ۰۹۱۲۰۷۴۳۸۸۵ مشاهده نتایج درمان در پیج اینستا
عسل: سه دوره پیاز درمانی رو امتحان کن بعد از اون اگر پرولاکتینت بالا نیست سه دوره انجیر و هویج
ناباروری دارید؟ دو روش معجزه آسای ناباروری معرفی میکنم هزاران نفر باهاش نتیجه گرفتند. مشاوره>> ۰۹۱۲۰۷۴۳۸۸۵ مشاهده نتایج درمان در پیج اینستا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

Atie عزیزم اگر نمی تونی از طریق علامت بغلاوه که زیر عنوان تاپیک نوشته شده اینکار و انجام بدی یه راه دیگه اینه که این تاپیک در قسمت تبادل نظر ـ ناباروی و نتایج و ... ـ جزو مطالب سنجاق شده است. یعنی همیشه جزء چندتای اوله
بچه ها تو تل گر ام می بینمتون برای خرید خرنوب هم میتونید با شماره 09120743885 تماس بگیرید
یه سوال، من پریودهام منظمه، ولی چون یکی از لوله هام بسته هست میخوام حتما از سمت دیگه فولیکول آزاد کنم و سایزش هم خوب باشه. پیازدرمانی کنم یا انجیر و هویج؟
خدایا فقط آزارم دادی تو این مسیر، دخترم رو هم ازم گرفتی، کاش یکم مهربونیتو نشونم می دادی
سلام رها جون. شما گفتی کسی که پرولاکتین بالا داره مشکلی نداره پیاز درمانی کنه ولی جوشونده انجیر رو نخوره. اما تو اکثر سایتا نوشته پیاز درمانی برای اونایی که پرولاکتین بالا دارن توصیه نمیشه. حالا من با وجود پرولاکتین بالا ومشکل تخمدان پلی کیستیک با موهای زائد فراوان!!!به نظرتون چکار کنم؟
یاحسین عزیز پیشنهاد من قطره ویتاگنوسه..خیلیا ازش جواب گرفتن یه سرچی بکنی متوجه میشی عزیزم
خدایا آرزو میکنم که هیچ گاه آرزویی نباشد که مصلحتت در آن نیست.......پس اگر در مصلحتم مادر شدن بهترین است بگذار آوای ضربان دل دلبندم به بند دلم گره بخورد....الهی امین.
نازی جون تو گوگل سرچ کن تاپیک پیاز درمانی نی نی سایت و سرچ کن تاپیک خرنوب درمانی نی نی سایت حتما پیدا میشه
خدایا آرزو میکنم که هیچ گاه آرزویی نباشد که مصلحتت در آن نیست.......پس اگر در مصلحتم مادر شدن بهترین است بگذار آوای ضربان دل دلبندم به بند دلم گره بخورد....الهی امین.
رها جون من پریودام منظمه ولی تنبلی تخمدان دارم و پرولاکتینم بالاست که خدا رو شکر با دارو اومد پایین باردار نمیشم حالا میخوام پیاز درمانی کنم از کی شروع کنم روز پنجم پربود؟ بعد مشکلی پیش نمیاد تا روز 20پری طول میکشه آخه اقدام به بارداری دارم برا لانه گزینی مشکلی نداره باعث سقط نمیشه
سلام رهاجون منم فقط با قرص پریود میشم دکتر ک رفتم رحمم طبیعی.تخمدانام از حد طبیعی کوچیکتره.ذخیره تخمدانمم 2.7 دکتر گفته باید قرصمو بخورمو از روز دوم آمپولایی ک نوشته رو بگیرمو بزنم ک من میخام از اردیبهشت ان شاله این کارو انجام بدم ب نظر شما یعنی پیازدرمانی یا انجیر رو من جواب میده؟
2810