2777
2789
فاطمه زهرا انشاء الله ‍مثل خودم اولین و آخرین پیازدرمانی باشه که انجام بدی و نی نی این ماه بیاد تو دلت
ناباروری دارید؟ دو روش معجزه آسای ناباروری معرفی میکنم هزاران نفر باهاش نتیجه گرفتند. مشاوره>> ۰۹۱۲۰۷۴۳۸۸۵ مشاهده نتایج درمان در پیج اینستا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

sara جان واتس آپ تو لپ تاپم نصب نمیشه متاسفانه اگر بشه چشم
ناباروری دارید؟ دو روش معجزه آسای ناباروری معرفی میکنم هزاران نفر باهاش نتیجه گرفتند. مشاوره>> ۰۹۱۲۰۷۴۳۸۸۵ مشاهده نتایج درمان در پیج اینستا
sara به این شماره مسیج بفرست تا برات بفرسته .. فعلا به طور موفقت ارسال شهرستانمون رو ایشون انجام میدن 09142431711
حنا خانوم: عزیزم سه ماه دوره درمان داره که حتما باید کامل انجام بدید برای سه ماه در مجموع شش کیلو لازم دارید که قیمت هر کیلو 40 هزار تومانه برای تهران با پیک ارسال میکنیم و برای شهرستان با پست
سلام رها جانم چقدر خوشحالم که ماذر شدی عزیزم .... خدا حفظش کنه ... رها تو رو خدا یه وقتی بذار بهم بگو این مدت چه اتقاقاتی افتاد... از آلاله خبر داری؟
وما توفیقی الا بالله.. علیه توکلت و الیه انیب.
سلام مهتاب جونم.. عزیزم جواب مسیجت رو دادم خبری ازت نشد.. شماره 912 ام رو که داری با وایبر یا تلگرام برام پیام بزار دوستم. آلاله هم مامان شد خدا رو شکر پانیذ هم بارداره الحمد الله از خودت چه خبر؟؟ چرا نیستی؟
سارا جان در خدمتم عزیزم
سلام به همه. یه سئوال دارم ممنون میشم کسی جواب بده. آیا تا به حال کسی که یائسگی زودرس داشته هم از طریق پیازدرمانی مداوا شده و نتیجه گرفته؟ من از بیست سالگی پریودم قطع شد و بهم گفتن نارسایی زودرس تخمدان داری آیا نتیجه میگیرم با این روش؟ البته میخوام شروع کنم. این یه تیریه در تاریکی. مدتهاس که اگه دارو مصرف نکنم پریود نمیشم
رها جان میشه شمارتون که تلگرام داری رو برام بفرستی؟امروز زن داداشم بهتون زنگ زد چند بار ولی جواب ندادین.ایشون هم خرنوب میخواست.ممنون میشم زود جواب بدین.و شماره کهتلگرام داره رو بذارید منتظرم
2810