2777
2789
عزل جون از دو روز بعد از تموم شدن پریودت شروع کن و تا 15 روز ادامه بده بعد یک هفته استراحت دوباره شروع کن گل گلی
ناباروری دارید؟ دو روش معجزه آسای ناباروری معرفی میکنم هزاران نفر باهاش نتیجه گرفتند. مشاوره>> ۰۹۱۲۰۷۴۳۸۸۵ مشاهده نتایج درمان در پیج اینستا
مهناز جان تو صفحه اول توضیح دادم. برای اطلاعات بیشتر به شماره 09354870297 مسیج بفرستید
ناباروری دارید؟ دو روش معجزه آسای ناباروری معرفی میکنم هزاران نفر باهاش نتیجه گرفتند. مشاوره>> ۰۹۱۲۰۷۴۳۸۸۵ مشاهده نتایج درمان در پیج اینستا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب عزیز شما که اجدادتون اینکاره بودن نباید این حرف رو بزنی .. اونم باعث افتخاره اگر اجداد شما و ایرانی ها هم خاصیت این گیاه رو میدونستن
سلام رهاجون.خوبی.شوهرمن واریکوسل خفیف داره.مشکل تعداداسبرم...سری اول ده میلیون بودبا امبول و دارو شد سی میلیون ولی بازکم شده...خیلی وقت بیش باهاتون صحبت کردم ولی من خیلی ترسوام..میترسم ازاینی که هست بدترشه...ازت خواهش میکنم...عاجزانه خواهش میکنم اکر واسه کسی نتیجه عکس داشته و بدترشده پستهای اونم بزاری....مرسی....
سلام شیرین جان عزیزم من دو مورد تو این همه مدت سراغ داشتم که زنگ زدن و گفتن که بدتر شده ولی کاملا مطمئنم که به خاطر مصرف خرنوب نبوده صد در صد به خاطر اینکه خرنوب میوه درخته و سرشار از ویتامین و .. است و هیچ خاصیت هورمونی نداره و ممکن نیست اثر عکس داشته باشه ولیییییییییییییی شما که انقدر حساسی و شوهرت هم وضعیت اسپرمش هی بالا و پایین میشه من خودم می ترسم بهت خرنوب رو توصیه کنم ... چون سابقه کم شدن اسپرم تو شوهرت هست و ممکنه بعد از مصرف خرنوب به همون علت قبلی (نه به خاطر خرنوب ) کم بشه و بعدا خدای نکرده خرنوب و یا من رو باعث این بدونی پس بنابراین شما که انقدر به قول خودت ترسویی بهتره استفاده نکنی
نمی دونم واقعا شیرین جون باید کامل توسط دکتر تحت نظر باشه تا علت رو بفهمید
آره عزیزم
مشکل کم تحرکی داشت . نه تو کرج نداریم
2810