2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید من میخواستم پست تکراری شیرین رو پاک کنم اشتباهی پست یه نفر رو هم پاک کردم

بچه ها پودر خرنوب به درد نمیخوره.. سعی کنید حتما جوشانده اش رو طبق دستور دکتر ساراچ اوغلو مصرف کنید. اگر روش بهتری به جز جوشانده خرنوب بود حتما دکتر ساراچ اوغلو اون روش رو توصیه میکرد
ناباروری دارید؟ دو روش معجزه آسای ناباروری معرفی میکنم هزاران نفر باهاش نتیجه گرفتند. مشاوره>> ۰۹۱۲۰۷۴۳۸۸۵ مشاهده نتایج درمان در پیج اینستا
شیرین تحرکش 0.3 درصد بود که شد 70 درصد و خدا رو شکر منم ماهی که تخمک گذاری رو احساس کردم باردار شدم
ناباروری دارید؟ دو روش معجزه آسای ناباروری معرفی میکنم هزاران نفر باهاش نتیجه گرفتند. مشاوره>> ۰۹۱۲۰۷۴۳۸۸۵ مشاهده نتایج درمان در پیج اینستا
دوستم سی و دو سالشه بعد از پنج سال برا بچه اول اقدام کرده الان دو ماهه اقدام کرده نشده رفته سونو گفته دکتر بهش تخمک نداری و بدون ضخامت هست چیکار کنه
من ایمان دارم خدای مهربون به ما فرزندی سالم وصالح داده و همسرم عاشقونه منو دوست داره تا ابد خدایا شکرت
سلام دوستای منتظر خوبید ؟ازتون میخوام کناردرمانتون آیه 31رعد روتا جمیعا به صورت حروف مقطعه (و ل و ا ن ) بنویسید داخل پارچه به پهلوی راستتون ببندید انشالله هرچه زودترنی نی دارمیشید از شبخ بهائیه ومامانم به هرکس توصیه کرده سریع باردارشده خودمم از این ماه میبندم فقط بایدهمیشه به جز حمام رفتن همراهتون باشه .نتیجه گرفتید برام پیام بفرستی تا کلی خوشحال بشم
تجربیات جدید شوشو و یافته های جدید در مورد مشکل اسپرم مطالبش خیلی جالب و کمک کننده هست پیشنهاد میکنم حتما بخونیدش آدرس : http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=529160&postID=38712746
خـداونــــــــدا ، عجیب به آغوشت از آن سوی فاصله ها خو گرفته ام ، نوازشت را از ما نگیر! @@@@@@@@@@@@@@@@@ تاپیک نتیجه نهایی تمام تجربیات و تحقیقات من: http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1135224
رز جان عزیزم من دقیقا مشکل دوستت رو نفهمیدم تخمک اصلا نداره؟؟ یا تخمک بالغ نداره؟
maryammmm مرسی عزیز دلم انشاء‌الله شماهم به همه جاجت های قلبی ات برسی
سلام رها جون همین الان برات مسیج دادم دیگه طاقت نداشتم تا فردا صبر کنم بارداریت رو تبریک میگم ایشالا به سلامتی عزیزم همسر من مشکل تعداد و کم تحرکی داره 2 هفته دیگه وقت دکتر داره اول یه متخصص غدد اونو دید و ازمایشات لازم رو انجام داد مشکلش هورمونیه یعنی هیپوفیزش کمکار شده و سطح هورموناش اومد پایین مارو معرفی کرد به یه دکتر اورولوژی و یه نامه انگلیسی هم برا دکتر نوشت که من خوندمش خطش خوب نبود اولاشو نفهمیدم چی نوشت اما خط آخرشو فهمیدم از دکتر خواسته تا هورمون درمانی رو با گونادوتروپین (hcg) شروع کنه. حالا سوالم اینه که ضرری نداره اگه همزمان خرنوب هم مصرف کنه؟ آخه شنیدم که داروهای گیاهی رو نباید همزمان با شیمیایی مصرف کرد
2810