2777
2789
رها جون یه سوال؟؟ من این ماه میخوام اقدام کنم انشاالله و الان هم پری هستم ماه پیش اقدام کردم و نشد میشه مثلا از امروز شروع به پیاز درمانی کنم تا روز 10 پریم و بعدش دیگه ادامه ندم ضرری نداره که؟؟
سلام فهمیه جان دو روز بعد از تموم شدن پریودت شروع کن و به مدت 15 روز بخور
ناباروری دارید؟ دو روش معجزه آسای ناباروری معرفی میکنم هزاران نفر باهاش نتیجه گرفتند. مشاوره>> ۰۹۱۲۰۷۴۳۸۸۵ مشاهده نتایج درمان در پیج اینستا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم تا جایی که من می دونم تأثیری نداره..
ناباروری دارید؟ دو روش معجزه آسای ناباروری معرفی میکنم هزاران نفر باهاش نتیجه گرفتند. مشاوره>> ۰۹۱۲۰۷۴۳۸۸۵ مشاهده نتایج درمان در پیج اینستا
سلام مطی جون چه راهنمایی ای میخوای عزیزم؟؟؟
فهیمه جان نه عزیزم مشکلی ایجاد نمیشه خیالت راحت
سلام مهدیس جان انشاء الله نتیجه میگیری عزیز دلمممممممممم محتاج دعاهای شمام فراووون عزیزم فقط زمان های جوشیدن رو رعایت کن ـ آب بدون کلر ـ ظرف پیرکس یا استیل و حتماااااااااا دوبار در روز و به مدت 15 روز مداوم ووووووووو ایمان و توکل برخدای مهربون.. مطمئن باش انشاء الله به امید خدا نتیجه میگیری گل گلی
2810