2777
2789
سلام

هر روز صبح اگر می تونی پنج ، شش تا دونه زیتون بخور .
خوردن کیوی هم شب به شب خیلی موثر هست .
صبح به صبح ، پا دوچرخه بزن.
صبح ها ناشتا آب بخور.
و می تونی از عطاری ها دارو بگیری تو آب حل کنی یا توی کپسول بریزی و بخوری.
دانه مرکبات هم خیلی خوبه مثل دانه های پرتقال و نارنگی رو خشک و آسیاب کنی و با اب بخوری .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزیم منم یبوست شدید داشتم ولی از موقعی که صبح ناشتا یه لیوان بزرگ اب ولرم می خورم خوب شدم
من رویایی دارم رویای آزادی رویای یک رقصه بی وقفه از شادی
من رویایی دارم رویای رنگانگ رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
2803
2804
عزیزم منم گاهی اینطوری میشم و همه این راه ها رو هم امتحان کردم در مورد من موثر نبودن تنها چیزی که واسه من خیلی خوبه اینه که یه سوپ سبزیجات درست میکنم و یه کم هم روغن زیتون توش میریزم واقعا در مورد من معجزه میکنه
2805
سلام سیمین جون اگه منظورت از شان آی من بودم باید بگم من سوپ سبزیجات رو معمولا با هر نوع سبزی که تو خونه داشته باشم درست میکنم. یه کم جو ، عدس ، هویج ، سبزی سوپ یا آش هر چی که داری ، فلفل دلمه ، پیاز ، یه تیکه مرغ ، اگه شلغم داشته باشم خلاصه هر نوع سبزیجاتی که تو خونه باشه با یه تیکه مرغ یا گوشت میذارم میپزه ولی سعی میکنم تا جاییکه میشه آبکی باشه موقع سرو هم روغن زیتون میریزم خیلی سریع اثر میذاره
عزیزم طالبی ،آلو، هندوانه ، کاهو ، قرص سی لاکس که از داروخونه ها میتونی تهیه کنی ، خاکشی در آب ولرم ، هویج پخته داخل غذا ، مواد سبوس دار ، سیب با پوست ، گلابی ، انجیر خوردن آب فراوان و البته روغن زیتون و اینکه از دستشوئی رفتن نترسی و هروقت احساس کردی، بری دستشوئی و فشار زیادی هم بخودت وارد نکنی و از استرس هم دوری کنی و همینطور تنشهای عصبی و از یبوستت هم نترس من دوسال و دو ماهه که زایمان کردم اما الان وضعیتم خیلی خوب شده و خیلی مراعات کردم و سیر و پیاز خام و گوشت قرمز نخوردم مگه توش هویج انداخته باشم و هر شب اسفناج آبپز یا سالاد با روغن زیتون خوردم.
خدایا شکرت
خوردن میوه و سبزیجات فراوون..سالاد کلم.. میوهایی مثل کیوی و زردالو..نان های سبوس دار..آب ..مصرف روغن زیتون ......تنظیم زمان اجابت مزاج.....عدم نشستن طولانی مدت به خصوص موقع اجابت مزاج.......... نشستن در لگن اب گرم... زیاد کردن فعالیت های بدنی........
سعی کن کمتر از دارو استفاده کنی... با یه کمی تغییر تو عادت های غذاییت میتونی مشکلت رو کاملا حل کنی...
امیدوارم کمکت کرده باشم
آرامشم را این روزها مدیون انتظاراتی هستم که دیگر از کسی ندارمممم...
2801