2777
2789
عنوان

تشکر از کاربران نیکوکار

| مشاهده متن کامل بحث + 4473 بازدید | 88 پست
خدایا هزاران مرتبه سپاس دیشب تا صبح نخوابیدم از نگرانی سارا .............. خیلی خوشحالم شوکه شدم نمیدونم چی بگم فقط میگم دست همگی درد نکنه اشک تو چشام جمع شده خیلی گل هستین شماها دوستان خیریه همت و تمام اونهایی که حتی قدمی کوچیک برداشتن در این راه سیترا جون دیدی گفتم نگران نباش غصه نخور درست میشه یادته گفتم از امام رضا (ع) خواستم و دلم روشنه که همه چی درست میشه همین جا از صمیم قلبم برای تک تک شما عزیزان دعا می کنم که انشاء الله هر گره ای در زندگیتون دارین به حق این دلهای پاک و دستان پر مهرتون باز شه آقای زاهد سپاس ویژه از شما بزرگوار داریم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم آپلود عکس
خدا در مکانهای دور از انتظار
به دست افــرادی دور از انتظار
و در مواقعی تصور ناپذیر معجزات خود را به انجام می رساند.
برای آن مهربانِ توانا ، غیرممکن وجود ندارد
همیشه ، همیشه و همیشه امیدی هست .
از صمیم قلبم براتون دعا می کنم http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=835583

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
منم مثل تو مات این قصه ام … توو این حس و حال عجیب و غریب… از این سفره ها معجزه دور نیست… ببین دست دنیا توو دست منه… دعا می کنم تا اجابت بشه… دعا می کنم چون دلم روشنه… من از عشق بارون به دریا زدم… به بارونو به آسمون دعوتیم… چه مهمونی با شکوهی شده! توو این لحظه هایی که هم صحبتیم … خداجونــــــــــــــــــــــــــــــ شکرتـــــــــــــــــــــــــــــــ
خدا رو هزاران بار شکر ..انشاالله به زودی خبر سلامتی کاملش رو هم بشنویم منم از همه ی دوستان گلم تشکر می کنم الهی که هیچ جای دنیا هیچ وقت هیچ بچه ای بیمار نشه اگه هم حکمت خدا براین بود هرگز تنها نمونه و زودتر شفا پیدا کنه
ﺧﺪﺍ ﺭﻭ ﺷﻜﺮ ﺩﺳﺖ ﻫﻤﻪ ﺩﺭﺩ ﻧﻜﻨﻪ ﺣﺎﻟﺎ ﺑﺎﻳﺪ ﻫﻤﻪ ﺑﺮﺍﻱ ﺳﻠﺎﻣﺘﻴﺶ ﺩﻋﺎ ﻛﻨﻴﻢ
طلاااااهای دست دوم که با نووووو هیچ فرقی ندارن ...خودت بیا ببین میفهمی.با فقط گرمی 5 هزار تومن بیشتر از قیمت روز طلا.........http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1065440&PageNumber=1] [smiley]l/l_45.gif[/smiley]برای خرید زعفرون درجه 1 صادراتی بیا اینجا
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=782486 شماره تماس 09153622055 ......شماره ت ل گ ر ا م09153622055
خداراشکر....ایشالله پرنسس کوچولو هرچه زودتر شفا میگیره.....ممنون از همه دوستانی که کمک و همدلی کردن
قشنگترین تصیویر عمرم عکس نازنینی از نخستین دیدن توست. پس با من بمان تا زنده بمانم.........دخترم بزرگترین افسانه زندگیم می دانستم که روزی واقعیت بودنت همه عشق من خواهد شد........
خدا رو شکر

ممنون آقای زاهد ..شما بانی این کار خیر بودید ..ایشالله اجرش رو هم میبینید
به همه کاربرای فهیم و خیر سایت به خاطر دل بزرگشون و مهربونیشون تبریک میگم

سیترای نازنین از خدا میخوام فرشته کوچولوت عملش با موفقیت باشه
2810