2777
2789

کار در منزل برای خانمها و اقایان از طریق سیستم کسب درآمد دیجی کالا

نحوه کار به این صورت هست که شما در سیستم بازاریابی(تقریبا شبیه سیستم بازاریابی مشابه سایت های دیگه هست) ثبت نام میکنید و کالاهایی که دوست دارید رو تبلیغ میکنید. برای هر فروش کالا مبلغی به عنوان پورسانت در سیستم ذخیره میشه.

مثلا میتونید از طریق بازاریابی در کانال یا اینستا خودتون کسب درآمد کنید. لینک مختص به خودتون رو قرار میدید هر کاربری که خرید کنه پورسانت برای شما محاسبه مبشه.

نمونه لینک : https://affstat.adro.co/click/12854d46-58d5-4261-967d-dcc86f354393

دستبند های طلا با مروارید اصل(پرورشی) الماسین آذر. www.almasin.com

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پرداخت هم به ابن صورته که باید به یه حد نصابی برسه بعد بتونید درخواست تسویه کنید که به حسابتون واریز بشه. 

من فروشنده دستبند های طلا در دیجی کالا هستم. مثلا میتونید برای کالاهای برند من بازاریابی کنید و پورسانت رو از دیجی کالا بگیرید:

لینک ثبت نام :https://affiliate.digikala.com/

لینک نمونه کالای دستبند طلا: https://www.digikala.com/product/dkp-2435004/دستبند-طلا-18-عیار-زنانه-الماسین-آذر-کد-car03

خوب میشه بیشتر توضیح بدید؟ هر موردی ک ب فروشبره چقدر ب تبلیغ کننده میرسه؟

فروشنده که من هستم به دیجی کالا پورسانت میدم و دیجی کالا به بازاریاب .

بعد همه اینها طلا هستند و احتمال اینکه خریدار  اینترنتی خرید کنه و اعتماد کنه خیلی کمه مثلا خود ...

طلا که بله. کسی که از دیجی طلا میخره معمولا نام فروشنده رو میبینه و توی نت به هر حال یه تحقیقی میکنه و بعد خرید میکنه. مثلا الماسین آذر که برند من هست هر کسی سرچ کنه وب سایت و نماد اعتماد و همه اینها رو میتونه چک کنه. 

خوب میشه بیشتر توضیح بدید؟ هر موردی ک ب فروشبره چقدر ب تبلیغ کننده میرسه؟

اینکه چقدر به بازاریاب میرسه رو میتونید تو پنل خودتون چک کنید. طلا چون قیمتش بالاست فکر میکنم 3 درصد باشه حدودا.

شما ک خودتون دارید برای این دستبندها تبلیغ میکنین

وقتی شما در سیستم بازاریابی ثبت نام میکنید همه کالاهای موجود در دیجی رو میتونید بازاریابی کنید نه فقط کالاهای من. من پیشنهاد دادم میتونید اصلا کالاهای بقیه دوسنتان رو بازاریابی کنید.

بعد ی سوال دیگه شما ک دارید کار خودتون رو سخت میکنین اگر من هم بیام همین کالای شما رو تبلیغ کنم تقریبا میتونم نصب پورسانت شما رو دریافت کنم بعد دقیقا چ سودی داره ک دارید این رو به نی‌نی سایتی ها معرفی میکنید؟

شما ک خودتون دارید برای این دستبندها تبلیغ میکنین

بازاریابی در دیجی اصلا سیستم عضو گیری و اینها نداره که از طریق لینکی که دادم چیزی به حساب من بیاد. فقط در صورت اینکه فروشی صورت بگیره فقط خود شما پورسانت میگیرید. تمام توضیحات و راهنمایی هم در سایت خودشون هست. 

بعد ی سوال دیگه شما ک دارید کار خودتون رو سخت میکنین اگر من هم بیام همین کالای شما رو تبلیغ کنم تقری ...

عزیزم من بابت تبلیغ کالای خودم پورسانت که نمیگیرم. من کالای خودم رو میفروشم و سود میگیرم. من به دیجی کالا پورسانت میدم بابت فروش. حالا شما میتونید این پورسانت رو از دیجی کالا بگیرید. به هر حال برای دیجی کالا هم سود داره

اینکه شما بازاریابی کنید در واقع کمک میکنید به فروش من. من پورسانتی نمیگیرم

کلا شما وقتی ثبت نام کنید کالای من در میان اون همه کالا گم هست. در مقابل لیستی که میبینید.