2777
2789
عنوان

وابستگی به شوشو.

4547 بازدید | 22 پست
من خیلی شوهرم را دوست دارم 2ساله ازدواج کردیم احساس میکنم زیادی به شوشو وابستم اصلا دوست ندارم هیچ بدون اون برم این منو بعضی وقتها نگران میکنه اخه من قبل ازدواج اینطوری نبودم.کسی میتونه کمک کنه؟
عیدی خدای مهربونم 1 ساله شد شکرت
اگر بفهمه خیلی وابسته ای یه جورایی اذیت میکنه وبرای خودت سرگرمی درست کن هر چند خودم مدام مثه دنباله بادکنک ئنبال شوشو هستم البته زندگی من شرایط وپزه داره چون شوشو اجازه نمیده تهنا جایی برم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هم همین مشکل رو دارم باوجودی که قبل از ازدواج انسان خیلی مستقلی بودم ولی الان توی این یکساله بدجوری دائم بهم چسبیدیم اگه چند روز بالجبار با هم نباشیم میخوام دق کنم
البته من شرایط خاصی هم بعد از ازدواج پیدا کردم اون هم زندگی در خارج از ایران هست
عزیزم طبیعیه.منم شرایطم مثل شماست.اینجا کسی و ندارم خب معلومه که شوشو شده همه زندگیم.یک ساعت میره بیرون میخوام دق کنم.
تو آمدی و خدا خواست پسرم باشی،
وبهترین غزلِ توی دفترم باشی،
تو آمدی وخدا خواست از همان اول،
تمامِ دلخوشی روزِ آخرم باشی،

تمامِ زندگی من و همنفسم 7 آبان 92 چشممون و روشن کرد، خدایا شکرتتتتت
همیشه جان من هم به شوهرم وابستم.البته اسمشو میذارم دلبستگی.واون هم نسبت به من همینجوریه.به قول تو بدون اون هیچ جا نمیتونم برم و اگر نباشه دق میکنم
من فکر میکنم چیز بدی نیست.محبت رو عمیقتر میکنه و این باعث میشه تعهد به زندگی بیشر شه
مگر میشود زندگی ات را در هم ریخته خلق کرده باشد...او خدای دانه های انار است...
2810