2777
2789
عنوان

دوستان عزیزم امروز 16تیر سومین سالگرد از دست دادن همسرمه

| مشاهده متن کامل بحث + 10461 بازدید | 93 پست
منظورم این بود که خدایی نکرده کسی هست که از همسرش جدا شده باشه و تنهایی همه زندگیش رو دوش خودش باشه
من همه مخارجم رو خودم تامین می کنم
دلم می خواهد با همه واقعیت ها خداحافظی کنم بگویم بروید من با خیالم تنها می مانم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو خیلی زن قوی هستی عزیزم . شجاعی که تنها داری همه مسئولیت ها رو به دوش میکشی . قوی هستی که بار همه شادی و غم های زندگی رو تحمل میکنی.
پس تو که این همه توانمندی چرا روحیتو می بازی ؟
خدا روح همسرتو که حتما خیرخواه و بزرگوار هم بوده و مطمئنا زبانزد اطرافیانش هم بوده شاد کنه .
روح بزرگوارش در کنار تو و دخترتون هست . شاهد فداکاری های مادرانه ات هم هست .
خیلی ناراحت شدم.ایشالله موفقیت های دخترت و خوشبختی شو به رودی زود ببینی همه خستگی ها از تنت بیرون بیاد.امیدوارم خدا بهت کمک کنه.کار خیلی سختیه.برای ما که حتی تجربشم نکردیم خیلی ناراحت کننده هست .شما که خودت تو ماجرا بودی ببین چی کشیدی.واقعا امتحان خیلی سختیه...ایشاالله از دخترت عوضشو ببینی
خدا بهت صبر بده عزیزمممممممممم
خدایا دوستت دارم که وقتی حالم بده و دلم گرفته...یه خبر خوبی از خوشحالی یه آدم(هر جای دنیا که باشه،حتی اگه نشناسمش) برام میفرستی و بهم نشون میدی که هنوز آدما رو دوست داری
. خانمی که شوهرش گذاشته رفته یا بی عرضه و ناتوان ه . اونوقت همون کاری رو باید بکنه که شما میکنی . اما هر بار که فداکاری میکنه برای زندگیش میگه : شوهرم شوهر نیست مترسکه . اون باید چی بگه .
خدا هیچ کس رو از عزت نندازه .
چه خوبه که آدم به دست و پای خودش باشه و متکی به کسی نباشه .
تنهایی فقط به خدا اومده و بس
تو جوونی به آینده ات فکر کن .
برای بچه ات هم بهتره الان که هنوز کوچیکه.
آدم تو تنهایی داغون میشه .
خدا بهت صبر بده و خوشبختی خودت و دختر نازنینتو از خدا میخوام گلم
امیدوارم پاداش صبر و زجری که کشیدی هم این دنیا هم تو اون دنیا بدی و همسرت هم با نیکان مشهور بشه انشاالله

بله ، من کسی رو میشناسم شرایطش خیلی شبیه شما است ، خواهر یکی از همکارهامون حدودا 6 سال پیش همسرشو توی یه تصادف از دست داد ، یه دختر 1 ساله داشت امسال بچه اش رفت کلاس اول ، اون خانم هم تنهای تنها بار زندگی رو به دوش کشید ، تازه خانواده همسرش هم کلی اذیتش کردن میخواستن بچه اش رو ازش بگیرن و حضانتشونو خودشون داشته باشن اما دریغ از یه هدیه واسه عید یا تولد دختر بچه

اگر زندگی آن جشن باشکوهی نیست که انتظارش را داشتی تا میتوانی زیبا برقص.
خدا همسرت رو بیامرزه و روحش رو شاد کنه
عزیزم شما خیلی خانومی خیلی قوی هستی که این سه سال رو اینجور با آبرو و شرف با تمام دردها و ناراحتی ها روی پای خودت بودی و گذروندی شک نکن که دخترت بهت افتخار میکنه
مادر بودن خودش خیلی سخته دیگه اگه بخوای هم پدر باشی هم مادر واقعا در توان هر کسی نیست
عزیزم شاید گفتن این حرف ناراحتت بکنه اونم در سالروز فوت همسرت ولی اینو از یادت نبر که بچه ها هر چی کوچیکتر باشن بهتر با شرایط کنار میان وقتی بزرگتر بشن سخت تر میپذیرن
عزیزم باور کن همسرت هم راضی نیست که شما اینهمه تنهایی و سختی رو تنهایی به دوش بکشی
یه کم منطقی تر فکر کن با مشاور صحبت کن و مطمئن باش طعم واقعی خوشبختی باز هم خونه ی گرمت رو گرم تر میکنه
خواهر همکارم امسال عید با یه آقای خیلی محترم ازدواج کرد ، اینقدر ازدواجش منطقی و خوبه همه براش خیلی خیلی خوشحال شدن ، مخصوصا دخترش خیلی خوشحاله ، انشاالله خوشبخت بشی

اگر زندگی آن جشن باشکوهی نیست که انتظارش را داشتی تا میتوانی زیبا برقص.
آخه بنفشه چیکار کنم به خدا یه آدم درست حسابی پیدا نمیشه که آدم خودشو دخترشو بسپره دستش هرکی میاد یه ایرادی داره مگه آدم حسابی توشون پیدا میشه خودم هم از تنهایی خسته شدم به خدا خیلی زیاد دلم هم گرفته دیشب دخترم گریه می کرد میگفت خواب باباشو دیده کلی گریه کرد که دلم واسش تنگ شده همه خواهرام نشسته بودن گریه می کردن کم آوردم به خدا
دلم می خواهد با همه واقعیت ها خداحافظی کنم بگویم بروید من با خیالم تنها می مانم...
به قول یکی از دوستان صبر کوچیکه خدا چهل ساله . ولی ما که انسانیم و صبرمون کوتاه چه کنیم خدا یا؟؟
کلا که آدم حسابی کم شده . مخصوصا شمائی که حتما موردها تو با همسرت مقایسه میکنی و همین مقایسه کارو با اشکال مواجه میکنه .
گل بی عیب خداست خیییییلللللیییی سخت نگیر .آدم خوب هم پیدا میشه ولی همه که بی نقص نیستند .
مواظب باش زیر بار مسئولیت خودتو از بین نبری
تو باید سلامت باشی از همه نظر تا بتونی به نحو احسن دسته گلتو بزرگ کنی .
بعضی وقتها لازمه بی محابا کاری کرد و دل به دریا زد .