2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هر وقت دیگه نصفه شب شیر نخواست و مثل آدم بزرگا تا صبح تخت خوابید و ناراحتی نداشت و دل خودم آروم شد جداش میکنم. اصلا دلم نمیاد اصلا. دلم میخواد بغلم باشه بچلونمش... لوس و وابسته هم شد که شد

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
پسرای من تا همین 2 روز پیش بعنی از 13 ماهگی تو یه اتاق میخوابن تا قبلش شبا بعضا هر کدوم 2 بار بیدار میشدن بخاطر همین برای اینکه با صدای هم بیدار نشن یکیشون پیش من واون یکی پیش باباش میخوابید الان دیگه کمتر تا صبح بیدار میشن یا اصلا بیدار نمیشن از خودمون جداشون کردیم
دختر من خوشبخاته اونقدر تختش رو دوست داره که گاهی اوقات من و باباش بهش التماس میکنیم که بیا پیش ما بخواب میگه نه تخت خودم از 15 ماهگی به بعد تو اتاق خودش میخوابه
هوای پاک حق مسلم هر ایرانی است.http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=696437&PostID=27337662#27337662
من قبلا خیلی شعار میدادم که باید تا یک سال جدا کرد.دخترم داره 11 ماهش میشه و وحشتناک وابسته شیرمه.شبی چندین بار بیدار میشه.دیگه به این موضوع فکر نمیکنم و میذارم تا زمانی که از شیر بگیرمش بعد جداش کنم
عاشقی شیوه رندان بلاکش باشد...
مامان گل دوقلوهای من از 40روزگی تو اتاق خودشون و تخت خودشون خوابیدن حالا5/2سالشونه وهم خودشون هم منو باباشراحتیم چون هر کدوم تخت خودشون رو میدونن و وقتی خوابشون میاد میرن میخوابن.البته من خودم شبها بیدار میشدم و شیرشون رو میدادم.همون بهتر که روزهای اول جدا کنی اگه کمی بزرگ بشن مشگل میشه.
من تا الان بین خودمون میخوابونمش 2 ماهشه و تا هر وقت هم دوست داشته باشه پیش خودم میخوابونمش مگه چند بار لذت خوابوندن پیش خودمون پیش می یاد بزرگ میشن انقدر جدا از ما بخوابن . در ضمن من توی کتاب کودک شاد خوندم که لذت بخش ترین کار خوابوندن بچه پیش والدینه و اینجوری بچه همیشه خرسنده و اعتماد به نفسش زیاد میشه چون میبینه بهش توجه میشه هر وقت گریه کنه و اینکه بچه ها بعد از جدا کردن توی هر سنی بعد از چند روز گریه آروم میشن عادت میکنن به اینکه بهش توجه نمیشه نه اینکه خوششون می یاد و همیشه توی روحیشون تاثیر میزاره

جدا خوابوندن بچه توی جامعه آمریکا بوده و الان دارن روششون رو عوض میکنن و ما تازه میخوایم تجربه منسوخ شده اونا رو اجرا کنیم البته هر کس روش خودشو داره برای تربیت ولی هیچوقت از اینکه بچه هاتون جدا نمیخوابن نگران و ناراحت نباشین در اینصورت کتاب کودک شاد رو بخونین خیلی عالیه
ایول شایلان
بچه های من تا دوسالگی پیش ما میخوابیدن از دوسالگی گذاشتمشون توی تخت خودشونو ما توی اتاقشون می خوابیدیم و از 34 ماهگی اتاقمون رو جدا کردیم بدون هیچ ناراحتی از طرف اونا
منم دلم می خواست اونا لذت ببرن و اعتماد بنفسشون بالا بره و احساس امنیت کنن چون تو نت زیاد خونده بودم بچه هایی که تا دو یا سه سالگی پیش پدر و مادرشون می خوابن احساس امنیت بیشتری می کنن و اعتماد بنفس بیشتری خواهند داشت در آینده
اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
2810