2777
2789
عنوان

اشکم دراومد

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 51 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلامت باشی عزیزدلم،خوبیم بدنیستیم،حوصلم پوکیده صبا😫😫😫

منم بغصم گرفته دیگه 

دلم میخواد گریه کنمممم

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

حالا خوبه من ایرانم انقدر دلم سوخت فکر کن خارج بودم دق میکردم

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏
اول سرماخورد ابریزش بینی شدید بعد تب کرد بعد کلا نمیتونست نفس بکشه انقد نفس کشیدن براش سخت بود خوبه ...

خداراشکر خوب شدن این علایم تو چندروز پیدا شد؟

میشه برای سلامتی نی نی مون یه صلوات بفرستید
منم بغصم گرفته دیگه  دلم میخواد گریه کنمممم

منم دلم گرفته امروز اخبهر ساعت ۲را روشن کرد بعد ۵دقیقه قطع کردم یه اهنگ گذاشتم ولی اصلا حسم عوض نشد دلم نمیاد دیگه حتی اهنگ گوش بدم غصه بقیه را هم میخورم دلم میخواد همه مردم سلامت باشن همه مردم دوباره شاد بشن خدایا بهمون کمک کن

میشه برای سلامتی نی نی مون یه صلوات بفرستید
ندیدش هنوز؟؟؟چون ندیدیش میخای گریه کنی😥😥😥

نه از صبم حرف نزدیم 

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
منم دلم گرفته امروز اخبهر ساعت ۲را روشن کرد بعد ۵دقیقه قطع کردم یه اهنگ گذاشتم ولی اصلا حسم عوض نشد ...

چیکار کردن با روان ملت اخه

2810