سلام دوستان خیلی نگرانم😢 بارداری اولمه و نمیدونم چیکار کنم من الان ۳۷ هفته و ۴روزمه وتازه وارد هفته ۳۸ شدم معذرت میخوام ولی الان پاشدم رفتم دستشویی موقع خشک کردن ترشح قهوه ای پرنگ به مقدار کم دیدم ودیگه ندیدم نمیدونم اصلا چیکار کنم برم بیمارستان؟؟؟حرکات بچه هم خوبه بد نیست ولی مدام خودشو سفت میکنه الان برم؟یا صبر کنم یه دوسه ساعت دیگه برم؟؟؟این نشونه چیه؟؟؟
تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
منم مثل شما بودم رفتم بیمارستان صبح سزارین کردن برو بیمارستان لکه قهوهای خطرناکه
عزیزم لک شما دیدی ؟؟؟یعنی درست مثه من بود؟؟؟معذرت میخوام ولی من ترشح قهوه ای چسبناک پرنگ بود ومقدارشم خیلی کم بود ودیگم ندیدم به نظرتون همین الان برمبیمارستان یا بزارم دوساعت دیگه برممطب دکترم؟؟؟؟
تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤
عزیزم لک شما دیدی ؟؟؟یعنی درست مثه من بود؟؟؟معذرت میخوام ولی من ترشح قهوه ای چسبناک پرنگ بود ومقدارش ...
به نظر من برو من مثل شما بود ارفتم بیمارستان گفتم فشارم بگیرین بعدش گفتم لکه قهوهای دارم معاینه کردن دیگه نگذاشتن برم صبح سزارین میگن بچه داخل شکم پی پی میکنه
بیمارستان رفتم اولش بالا بود بعد اومد پایین گفتن به خاطر لک قهوهای دار ی خطر ناکه شما که فشارخون بالا نیست ان شاالله چیزی نیست نگران نباشین برو پیش دکترت مطب بهتره تا بیمارستان
هعی خوشبحالت که زایمانت نزدیک شد منکه هیچچچ علایمی ندلرم خسته شدم😔انشا... سلامتی زایمان کنی
خوبه که علائم میخوای چکار فوقش سزارین میشی دیگه عین من خوبه از شش ماه کمردرد دارم نی نی ام الان یه هفته ست حس میکنم تو لگنمه امشبم که دیگه هفت جدمو به چشم دیدم از بس که خودشو سفت کرده بود پدرمو دراومده بخدا
خدایا بنده هات بدجوری داغونم کردن.خودت منومیبینی چه روزای رو میگذرونم خودت به دلم آرامش بده خیلی محتاج آرامشم....1400/4/28