2777
2789
عنوان

یه سوال

74 بازدید | 2 پست

خانوما کسی هست که از اطرافیان یا اقوام خدایی نکرده کرو  نا گرفته باشن لطفا اسم شهر یا استانتونو بگین  مشکوک نباشه جواب بیماریش قطعی اومده باشه  خدا رو شکر هنوز دور برمون ندیدم واشالله نبینم

خواهر من کیش بود اونجا گرفت اولاش نمی دونستن کروناس تب بالا داشت و سرفه های شدید نمی تونست حرف بزنه سه روز حالش خیلی بد بود ۱۰ بار دکتر رفت اون موقع نمی دونستن چند بار انتی بیوتیک دادن که بدترش کرده بود ۱۰ روز کلا مریضی و سرفه هاش طول کشید البته قزنطینه نبود چون نمی دونستیم چیه ما هم نگرفتیم چون نزدیک نمی شدیم بهش فکر می کردیم انفولانزاس هیچکس تو خانواده نگرفت الان الحمدلله سالمه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد دعا کنین به حق حقانیت صلوات مشکل کار همسرم حل بشه و کار ثابت داشته باشه 
خواهر من کیش بود اونجا گرفت اولاش نمی دونستن کروناس تب بالا داشت و سرفه های شدید نمی تونست حرف بزنه ...

امیدوارم هرچه زودتر خوب بشن ممنن از پاسختون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.