2777
2789
عنوان

ترس از پی پی کردنه پسرم

4002 بازدید | 16 پست
سلام دوستان عزیز.پنج روزه پسرمو از پوشک گرفتم برای جیش تقریبا خوب همکاری میکنه ولی برای پی پی یه شب توی شلوارش کرد.یه شب توی لگنش .یه شب وسط سرامیک دستشویی امشبم یه کوچولو توی شورتش و بعد ترسیدو اصلا دیگه پی پی نکرد.خیلی نگرانم نکنه پی پی نکنه و باعث یبوست.بشه.میشه لطفا یه راهکار بدید.من خیلی نگرانم .در ضمن پسرم 13آذر 3سالش تموم میشه
عزیز من سه ماهه دخترامو از پوشک گرفتم بچه ها وقتی پی پی میکنن فک میکنن ی تکه از بدنشون کنده شده و خیلی میترسن اوایل هر کجا پی پی کردن فقط باید به به چه چه کنی و دس بزنی حتی رو فرش بعد دو سه روز ک حالت عادی ب خودش گرفت و نترسید کم کم ببریش تو دستشویی و بگی پی پی برو خونتون و آب بریزی و بچت بابای کنه شاید مسخره باشه ولی منو خیلی کمک کرد بلطف خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باهاش صحبت کن...زمانی که پی پی داره حتما خودت متوجه میشی سریع ببر دستشویی.بنشونش یه شلنگ اب بده دستش تا مشغول بشه کارش و که کرد تشویقش کن باهمدیگه اب بریزین و بگو پی پی ها برن.واسش جایزه تعیین کن هر وقت کار بزرگش و تو دسشویی انجام داد بهش بده
خدایا ممنونم به خاطر زندگیم...به خاطر خوشبختیم...
اخه دیر به حرف افتاد میخواستم کامل بفهمه جیش و پی پی رو.الان کاملا درک میکنه .منتها از پی پیش میترسه.میخوام ببینم درست میشه؟توی همون دستشویی مجبورش کنم که بشینه روی لگنش؟یاتوی اتاق توی شلوارش.اصلا نمیدونم چه کاری درسته
نه اصلا مجبورش نکن....شاید دوست نداره رو لگن کارش و بکنه.اگه دوست داره گوشه دسشویی هم باشه بزار انجام بده.کم کم جای مناسب و بهش نشون بده.عروسکش و ببر تو دسشویی و بگو پی پی داره بعد یه چیز بنداز بگو پی پی کرد حالا پسرت واسش دست بزنه و اب بریزه بعد بگو نوبت خودتهحالا اون بشینه و کارش و انجام بده
خدایا ممنونم به خاطر زندگیم...به خاطر خوشبختیم...
هیچ اشکالی نداره اگه راحته یه مدت رو سرامیک دستشویی کارشو بکنه.مجبورش نکن برای لگن. نتیجه عکس میده
تو کمان کشیده و در کمین،که زنی به تیرم و من غمین، همه ی غمم بود از همین، که خدا نکرده خطا کنی...
من دخترم 20 ماهشه 2 ماهه کامل یاد گرفته جیششو ولی وقتی پی پی میکرد میترسید گریه میکرد اینقد به پی پی هاش سلام کردم که خودشم یاد گرفت الان وقتی پی پی میکنه سلام میکنه وقتی میشورم پیپی رو با بای میکنه. جلوش تو دشویی پی پی کن تا بفهمه عادیه
دوستش دارم .خییییییییییییییلی . الهی دست به خاکستر بزنه طلا بشه.
نونوش جان دختر من هم همینطور بود با معذرت از دوستان براش شعر یخون راجع به پی پی ،من اینطور برا دخترم میخوندم پی پی طلا بیرون بیا از شکم "اسم پسرت" بیرون بیا از این طرف از اون طرف بیرون بیا بیرون بیا پی پی طلا بیرون بیا اینور کوه ،اونور کوه پایین بیا پایین بیا و یا شعرایی که میدونی رو با آهنگ راجع به پی پی بخون خودت جلوش پی پی کن تا ترسش بریزه
2810