2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
میگم یخ جا تونت دیدم فصل جدیدعشق ممنوع ک سمر رو میبرن بیمارستان خوب میشه وبامهندازدواج میکنه صاحب بچ ...

اره منم دیدم نفهمیدم ینی فصل دو رو دارن میسازن 

ارزش ادمای امروز فقط یک ماهه بقیه اش میشی تکرار مکررات ....
2804

مقصر اصلی اون مهند لاشی احمق هوسباز بود که ثمر رو عاشق خودش کرد و بعد یهو ولش کرد، ثمر نه اینکه مقصر نبود ولی ازدواجش فقط از لجبازی با مادرش بود و وقتی فهمید هرچند غلط عاشق مهند شده سریع خواست از زندگی عدنان بره و بارها خواست بهش بگه ولی این مهند بیشعور بود که هربار نذاشت یطوری!! بعدش از اونجایی که خیلی خودخواه و مصلحت طلبه خواست با ازدواج با نهال مثلا خودش رو پاک و مبرا کنه و جایگاهش رو محکم کنه، واقعا حقش بود آوارگی و بدبختی آخر فیلم، هرچند ثمر حقش مرگ نبود

2805
من سریال روزی روزگاری رو خیلی دوست داشتم  ناخدا علی و جمیله رو کیا میدیدن؟؟؟

یادمه تازه عروس شده بودم مادرشوهرم عصرا با شوق تکرارشو نگا میکرد و میگفت این جمیله چقدر قشنگه   

ارزش ادمای امروز فقط یک ماهه بقیه اش میشی تکرار مکررات ....
2801