2777
2789
عنوان

دختر هشت ماههم چند شبه تا 5 صبح یکسره گریه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 104 پست
گلبرگ عزیز؛ این داروها که میگم ترجیح میدم خودم برات بسازم، چون اغلب گیاهاشون گیر نمیاد. بخاطر جیب خودم نمیگم، بخاطر جیب شما میگم.. به هر حال من 10 کیلو از هرکدوم رو میخرم و شما نهایت20 گرم بخری و قیمتها خیلی متفاوته.. مخلوطیه از مازو، تخم کرفس دارویی، کندر، گل ارمنی و..
در ت.ل.گ.ر.ا.م با ما باشید.... @seyedhakim373

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظر من طبعت رو درست کن یک دستور غذای کامل میدم مراعات کن اگر عفونتت و پرولاکتینت یا هر چیزی دیگه خوب نشد بعد دارو بگیر باز اگر سوالی داشتی یا بهم زنگ بزن یا پیام بده
شیر+هر نوع میوه ای(فقط شیر عسل و شیر خرما موردی نداره) خوردن گوشت گاو و گوساله سوسیس و کالباس و فست فودها مایعات گاز دار آب معدنی چای سبز و سیاه بستنیهای میوه ای گوجه.خیار.کاهو.هویج سس های مایونز و کارخانه ای رب گوجه خربزه+عسل ماست+هر نوع گوشتی سیب زمینی سرخ کرده و چیپس ترشیجات+برنج دوغ همراه کباب یا غذاهای گوشتی خوردن ماهی تو شب تخم مرغ+ماست نان لواش و فانتزی کیوی سفت خرمالو و میوه های نیمه رسیده ممنوعات هستن
2810