2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عیییی جای تعجب حالم بهم خورد🤮🤢

همه همین حسو دارن .. جالب اینجاست حتی تو همین تاپیک یکی ریپلایم کرد گفت مادرشوهرم منم قرص اهن میندازه تو فسنجون .. نمیدونم جنسش دندونای اینا چیه ..و اینکه چجوری بوی بد قرص اهن تحمل میکنن و میخورن

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
2803

خانمي كه انگار همين الان در قفسو به روش باز كردن و مثل وحشيها ميپريد به همه. يك نفري تاپيك گذاشته و منم رفتم جواب تاپيكو دادم و بعد يك نفره ديگه دقيقا مثل وحشيها پاچه منو گرفت كه گر چه اينجور آدمها نشون ميدن كه چقدر بي شخصيت و بي فرهنگن

یکی بود خیلی مشکوک بود 

بعد رفتم تاپیکاشو دیدم همه تاپیکاش این بود

من مرد نیستم

کی گفته من مردم

اونای ک گفتن من مردم بیاید ثابت کنید

بعد هیچکس تو تاپیکای قبلیش بهش نگفته بود تو مردی

خودش‌ب خودش شک داشت

Are you lost baby girl?
حالا این که خوبه یکی میگفت شوهرم عاشق نوار بهداشتیه منه،هر ماه باید یکیشو بدم نگهداره😰😰😰

😐😐

بلند بلند بخند بدون اجازه ی هیشکی تو شهر بچرخ چون خانومی صداتو نبر هر حرف داری تو جمع بزنو لااقل خودت هوای خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داشت برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سرحال قدیمو راش بنداز 
2804
یکی بود خیلی مشکوک بود  بعد رفتم تاپیکاشو دیدم همه تاپیکاش این بود من مرد نیستم کی گفته من م ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

بلند بلند بخند بدون اجازه ی هیشکی تو شهر بچرخ چون خانومی صداتو نبر هر حرف داری تو جمع بزنو لااقل خودت هوای خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داشت برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سرحال قدیمو راش بنداز 
2805
یه بار یه تاپیک زدم که درمورد تنهایی بود و اینا یه کاربر اومد گفت اره منم شوهرم رفته ماموریت تنهام و ...

ببین من حس میکنم خیلی ازین هایی که کاربر زن هستن مرد هستن از کجا میشه فهمید زمان ثبت نام میزنه زن نی نی یار یا این سایت چک نمیکنه به خاطر اینه باید موآظب حرفاتون باشید مثبت ۱۸ حرف نزنید مخصوصا تاپبکها

ایکاش این‌سایت طوری یود که با کد ملی جنسیت طرفو چک میکرد 

یکی میگفت من هفته به هفته حموم میرم

بابا این اصن عجیب نیس

بدن ادما با توجه بهذمزاجشون متفاوته

من سه روز یه بار زمستون میرم 

ولی طبع بدنم سرده اصلااااااا عرق نمیکنم 

موهامم خشکه خشکه اصن چربی وشوره نمیده

سینوزیتم دارم و.مستعدهد روماتیسم هم هستم

بااین تفاسیر اگه هفته به هفته هم نرم چیزیم نمیشه

ولی شوهرم هرروزم بره باز کمه چون همش خیس عرقه

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،

تو یکی از تاپیکا داشتیم حرف میزدیم 

بعد جوری شد که صحبت کشید به دوست پسر و اینا...

هرکی یه نظری داشت 

منم گفتم خوشم نمیاد وندارم و اینا یه خانومی گف من دارم

صحبت هامون هم معمولی بیشتر شوخی چیز خاصی نگف

درخواست داد منم قبول کردم 

اینقد تعجب کرده بود که پنج شیش تا علامت سوال پشت سر هم گذاشته بود میگف یعنی من باور کنم که نداری😐😐😐

دوباره میگف نکنه پسری 😐اشکال نداره بگو من صداشو در نمیارم😐

میگف حتما پسری که اومدی اینجا خوشت میاد تو فضای زنونه باشی و مخ بزنی😐😐😐😐

منم گفتم اتفاقا حالم از اینجور پسرا به هم میخوره😐

برگشته بود گفته بود حالا اینقد سخت نگیر 

راه بیا دوس دارم باهات دوس شم😕🤪🤪😶😶😶

یجوری حرف میزد 

بعدشم انکار میکرد یا میپیچوند 

فکر کنم پسر بود 

2801