2777
2789
یکی تاپیک زده بود خواهرشوهرش جلو شوهرش لباس نامناسب میپوشه و با سنشو میلرزونه🤣🤣🤣

😂😂😂😂😂

پیری میگفت اگر میخوای جوان بمانی راز دلت را فقط ب کسی بگو که" د وستش داری و دوستت دارد"  خندیدم و گفتم پس چرا تو جوان نماندی؟؟!!!!              پیر لبخند تلخی زد و گفت:"دوستش داشتم..اما دوستم نداشت"                                                                  اسمم رزاس😍😍(رزا بودم وقتی رزا مد نبود)                 تاریخ شروع رژیم ۱۷/۴وزن:۷۶/۹۰۰😑😑🌸🌸🌸🌸هدف اول ۷۰😐🌸🌸🌸🌸هدف دوم:۶۵😊🌸🌸🌸🌸هدف سوم:۶۰😛😛🌸🌸🌸🌸🌸هدف اخر۵۸😍😍😍😍😍 من میتووووووووونم😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه خانمی هم تاپیک زده بود برای نامزدم یه ست بادگیر گرفتم بنده خدا پولشم به زور جور کرده بود حالا پدرشوهره دیده بود خوشش اومده بود گفته بود به منم بگیر این بنده خدا هم به نامزدش گفت من هیچ پولی ندارم نامزدش انقد پرو بود میگفت من نمیدونم بابام یه بار بهت گفته خودتو خراب نکن ازت توقع داره دختره هی میگفت برم دزدی نامزدش میگفت از بابات مامانت بگیر اگه فردا بابام باهات بد شد نگی نگفتیا...آخرشم دختره رو فحش داد ...دختره اسکرین شات گذاشته بود

2803

یه خانومه بود میگفت من از بعد پریودی دیگه حموم نمیرم تا ماه دیگه... میگفت موهام چربه بو میدم بچم تازه شیر میداد و میگفت همه بهش میگفتن کثیف ولی بازم حال حمام کردن نداشته😕

ینی به غیر از دوتا شاخ تا شبش حالت تهوع داشتم😷😷

من خودم یل بار عکس تیپمو گذاشتم یه خانمی گیر داده بود عکس دامنی نداری😐 هنوزم یادم میاد میگرخم کل ...

فتیش دامن داشته لابد 😂😂

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎
2804

اولیش یه خانمی بود که ادعا میکرد شوهرش قاضیه و خودش راننده آژانس بانوان بود.دومی هم دیروز یکی تاپیک زد و سوال کرد یعنی بکارتمو از دست دادم اونوقت عکس واژنشو گذاشت😐

یا قاضی الحاجات

تاپیک جیش چرخشی

اونکه جاریش جوشا مادرشوهرشو کند بعد دستاشو لیس زد

اونکه گف رفتیم مسافرت جاریم لباساش شیک بود من ساده خیلی خوشگل بودم بردارشوهرم با افسوس نگام میکرد بد میزد زیر موهام

تاپیک‌کمپود

تاپیک اسب خوشحال🤣

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰

تاپیک حس ششم آخه این چیه دیگه جدیدا مد شده باز یا بیاین از رو سونو بگین بچم چیه آخه دکتر سونو گرافی که کارش اینه نتونسته تشخیص بده ما از کجا بفهمیم البته هستن متخصص هایی اینجا که علم غیب دارن ومیفهمن

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  
یه خانمی هم تاپیک زده بود برای نامزدم یه ست بادگیر گرفتم بنده خدا پولشم به زور جور کرده بود حالا پدر ...

اه یادمه چ ادم مزخرفی بود این مرده خدا نصیب گرگ بیابون نکنه 

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎
2805

عجیب اینکه فکر می کنند اختیار دار خونه مردمند یکی می گفت من تو سینک مسواک میزنم می گفتن من سینکمو  با دامستوس میشویم خیلی تمیزم کلا خودشون و عقل کل میدانند و به بقیه ایراد می گیرند.

یه خانمی هم تاپیک زده بود برای نامزدم یه ست بادگیر گرفتم بنده خدا پولشم به زور جور کرده بود حالا پدر ...

اره منم دیدم شاخام زد بیرون

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
2801