2777
2789
خیلی نگرانم بعد از اینکه خوردم یادم اومد نباید میخوردم
من یک دخترم........نگاه به بدن ظریفم نکن ،، اراده کنم تمام هویت مردانه ات را به آتش میکشم. ....
نوش جان

هیچیت نمیشه
زندگیم الان بین دو بیت گیر کرده ، نمی دونم چکار کنم! یکی میگه : برخیز و مخور غم جهان گذران ...تا پا میشم میگه : بنشین و دمی به شادمانی گذران .... فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی مشخص بشه
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

به خیلی چیزا بستگی داره که اثر داشته باشه یا نه
مثلا سودای بودن و صفرایی بودن

اما علائمی مثل دل درد شدید داشتی یا دل پیچه حتما برو دکتر
خاطرات خیلی عجیبند؛
گاهی اوقات می خندیم،
به روزهای که گریه می کردیم!
گاهی گریه می کنیم؛
به یاد روزهایی که می خندیدیم …
بیشتر ببینید
میگن تولید سم می کنه در بدن و همینطور میگن تبدیل به چوب میشه در روده و آدم سنکوب میکنهمی
من یک دخترم........نگاه به بدن ظریفم نکن ،، اراده کنم تمام هویت مردانه ات را به آتش میکشم. ....

ناسازگاری خربزه و عسل

1
2
3
4
5

2 Votes4.05

شما اگر در محیط آشپزخانه هم به طور تجربی مقداری عسل را روی خربزه بریزید مخلوط سفتی به دست می آید. پس از خوردن خربزه و عسل دل درد شدیدی ایجاد میشود و در نهایت باعث سنگ کوب کردن افراد میشود. حتی بدلیل بی اطلاعی مردم در کل دنیا آمار مرگ و میر بدلیل خوردن خربزه با عسل وجود دارد.

خداییش بیاین ظاهربین نباشیم    ؛ بعضیا ممکنه در ظاهر کمی بی شعور به نظر بیان , اما وقتی باهاشون حرف می زنیم و بیشتر می شناسیمشون ؛ می بینیم که در باطن خیلی بی شعــورترن ....      
بیشتر ببینید