2777
2789
عنوان

مامانای شهریور 90 بیان از کارای نی نی هاشون بگن (+2)

| مشاهده متن کامل بحث + 30877 بازدید | 1233 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام سلام چه خبرا سحرى وبلاگت کو؟ راستى من بالاخره عکساى تولد شاینا رو گذاشتم شرمنده انقدر دیر شد
قبول سفارش انواع کیکهاى تولد و نامزدى با هر طعم و شکلى که شما بخواین درsama_cake_homeاینستاگرامhttps://instagram.com/p/BHhQujyDyYv/
سلام به همه دوستان قدیم سحر عالیه.بیا بگو بدونم در چه مرحله ای هستی.من که الان شش هفته ام! یه جورایی سورپرایز بود. سما جون ما توی واتس آپ و وایبر هستیم.مگه تبلت نداری.خو تو هم بیا دیگه!
سلام به همگی. وای گلاب جون مبارکه. فکر کنم کم کم تعداد مامانهای دوم داره بیشتر میشه. حس و حالش چطوره؟ من همش فکر میکنم آدم سر بچه دوم دیگه ذوقی نداره و راستش حتی فکر میکنم نمی تونه بچه دوم رو نصف اولی هم دوست داشته باشه.
مرسی پرنسس.راستش منم مثل تو فکر میکنم.هنوزم مرددم که اندازه اولی دوسش دارم یا نه!البته واضحه که اولین بارداری شور و هیجان بیشتری داره.نمیدونم شاید رفتم سونو و دیدمش حسم عوض بشه
واى مبارکه من وایبر دار شدم اما شمارهاتونو ندارم گوشیمو که دزدیدن دیگه هیچ شماره اى ندارم ازتون شماره هاتو نو بهم إس بزنید منم در تماس باشم
قبول سفارش انواع کیکهاى تولد و نامزدى با هر طعم و شکلى که شما بخواین درsama_cake_homeاینستاگرامhttps://instagram.com/p/BHhQujyDyYv/
سلام دوستان گلاب جون مبارک باشه ..راستی نظرت رو تو وبلاگ نارون دیدم .. ممنونم عزیزم دیگه کدوم مامانا بچه دومشون تو راهه؟ چقد اینجا سوت و کور شده.. دلم میخواست مثل سابق بود.. یادش بخیر..
می گویند شکستنی رفع بلاست... ای دل تحمل کن! شاید حکمتیست...