2777
2789
عنوان

مامانای شهریور 90 بیان از کارای نی نی هاشون بگن (+2)

| مشاهده متن کامل بحث + 30877 بازدید | 1233 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام
خوبین خوشین؟خدا رو شکر
آتنا یه سری هم به ما بزن،علی چکار میکنه خیلی وقته ازش برامون نگفتی!

سحر از 5 شنبه گذشته پروژه پوشک شروع شد،چند روزی خوب پیش رفت،دو سه مورد آبیاری داشتیم،ولی دو روزه نمیدونم خودشو نگه میداره نمیدونم چشه،یعنی فکر کن صبح ساعت 11 جیش کرده هنوز نکرده!عصری پوشکش کردم گفتم شاید خودشو نگه میداره،ولی هنوزم نکرده،نگرانشم.میخوام یمدت بیخیال بشم و دوباره پوشک کنم،چون خودمم خیلی عصبی شدم

زهره تو چکار میکنی؟آروم شدی دیگه؟

سما خیلی وقته نیومدی ها!
سلام به همگی.

ممنون گلاب جون آره حالم خیلی خوبه یعنی خیلی هم بد نبودم .بی خیال بابا. فعلا به خاطر کارم مشغله ام زیاده نزدیکه امتحانای میان ترم و ترمه و کارهای دیگه.سارا هم چند روزه سرما خورده و سینه ش خرابه دکتر بردم و داروهاشم دادم اما هنوز خوب نشده.واقعا بچه بزرگ کردن سخته .اما با این حال سالم و سلامت باشن زحمتشون چیزی نیست .نگرانی آدمو دیوونه می کنه.

نارجونو نیناو بقیه دوستان اینجا هم سر بزنید.من گوشیم اندرویده اما به اینترنت وصل نیستم و حوصله ویچت و این چیزا رو ندارم وگرنه دوست داشتم به شما می پیوستم باور کنید انقدر مشغولم که یه موقع هایی حسرت اینو دارم حوصله م سر بره.
خوشبختی داشتن دوست داشتنیها نیست ! دوست داشتن داشتنیهاست( کوپلر)
آها پس بچه های ما نمی تونن فعلا برن برنامه پنگول؟ میخواستم نازنینو ببرم . نمی دونیئ از چه سنی میشه بچه ها رو برد؟

گلاب جون موفق باشی . آبیاری که بالاخره می کنن اما حالا که شروع کردی دیگه بی خیال نشو . بچه سر د گم میشه . دیگه پوشکشم نکن
سلام دوستان

سحر جون همون جور که دوستان توضیح دادن آرمین با پارتی رفت. ولی برای برنامه پنگول گفتن بالای سه 4 سال میگیریم.

امروز من و نیکو رفتیم باشگاه آرارات پیش نار جون جاتون خالی خوش گذشت کمی هم خرید کردیم.

سلام دوستان

شو لباس بچه نیو برن تا هفت سال مارکدار از انگلیس و دبی

زمان شنبه ۲۳ اذر تا جمعه ۲۹ اذر

مکان کافه خلاقیت ماهور سعادت اباد بین کاج و سرو خیابان بخشایش خیابان پانزدهم غربی پلاک 13

از بازی بچه ها در محیطی شاد و امن و خرید خود لذت ببرید:))

با تشکر فیلچه و نی نی مال
سلام سلام سلام صدتا سلام
منو یادتون هست .
خیلی دلم براتون تنگ شده .
اصلا فرصت ندارم که بیام .چند باری یه کوچولو اومدم ولی اصلا فرصت نشد چیزی بنویسم.این مدتا خیلی برام سخت گذشت .دست تنها و به دور از خونوادم دارم بچه هامو بزرگ میکنم .خیلی سخته .شوهرم در طول روز خونه نیست.به خاطر همین خیلی وقت ندارم.ولی خیلی دلم براتون تنگ شده.منو فراموش نکنید.نینا سما وارش شادی آوا شما دوستای گل قدیمی و البته که دوستای دیگه همیشه به یادتون هستم. خیلی دوست دارم همه ی تاپیکو بخونم ولی فرصت نمیکنم .فقط میخوام بگم که به یادتون هستم .اگه فرصت شد عکس بچه ها رو هم میذارم.
عزیزممم لیلا جون چه عجببب بابا . آسا جون و آوا جون )اگه اشتباه نکنم) خوبن یه عکس وقت کردی بذار .خسته نباشی بابا خدا قوت. فک کنم آوا جون الان 5 6 ماهه باشه شایدم بیشتر .فک کنم خرداد زایمان کردی
دست هایی که کمک میکنند بسیار مقدس تر از لبهایی هستند که دعا میکنند(کوروش بزرگ)
سلام به همگی. نانسی رو که دیدم یاد اوایل تولد بچه همون افتادم. اون موقعها من میومدم و میدیم که نینا جونز و نانسی و دلارام و فیتونیا ملانی و مریم مامان رادین میان. یادش بخیر. راستی چندتا از مامانهای اینجا دومی رو آوردن؟ بیایید و از حسهای بارداری دوم و مزایای و معایبش بگین ما تصمیممون رو بگیریم. من فکر می کنم اگه بچه دوم رو باردار بشم اصلا نمی تونم به اندازه نصف چه اول دوستش داشته باشم. درسته ؟چه جوریاس؟