2777
2789
عنوان

مامانای شهریور 90 بیان از کارای نی نی هاشون بگن (+2)

| مشاهده متن کامل بحث + 30877 بازدید | 1233 پست
کودک ........... تاریخ تولد............ وزن تولد...........قد تولد ...........شهر...........وزن دو سالگی ................قد دو سالگی

آمور ..............1 شهریور ............3300............. 51 س.......... تهران...............12800........................93 سانت

شاینا............ 1 شهریور............. .............. ........... ............... .........................

آوان...............2 شهریور............3350.............. 53س........... کرمانشاه...........14.600....................... 94سانت

فاطیما...........6شهریور..............2450.............. 41س............ اصفهان............ .......................

کیانمهر ....... 6 شهریور............3600................51س..............تهران ............. ........................

ریحانه ..........6 شهریور............3510................48س.............بوشهر............. 11.......................85سانت

آراد ............ 6 شهریور............ 3300................. .52........... .کرج............. .13300......................92

محمد..........6 شهریور.............3100................49س............مشهد........... . .......................

سارا...........21شهریور............3150................49س.............تهران.............. ..........................

نازنین زهرا...23 شهریور ........ 3600............... 50 س.............تهران.............. ........................

امیرعلی......31شهریور..........3700.................52س..............کاشمر.......... .......................

آروین..........4مهر..................3550.............. 50س............. اصفهان ......... .......................
سلام سلام دوستای خوبم
خوشحالم که همگی خوبید تولد همه گلای نازم مبارک باشه
ممنونم که به یاد آراد هم بودید از همتون ممنونم و بوووووووووووووس برای همگی
من دیگه اینجا سرتون رو درد نمیارم همه چیز رو تو وبلاگ آراد نوشتم عکسای تولدش رو هم گذاشتم دوست داشتید ببینید
نینا جون چقدر ماشالله ناز شده کیانمهر عزیز کیکش هم خیلی خوشگله
ریحانه عزیزم هم که مثل همیشه خوردنیه
الهی آروین هم که مثل اراد همش دم گازه باورتون نمیشه تا من آشپزخونم اونم آشپزخونست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمی دونید چقدر شیرین شده این آراد همش در حال رقصه توی تولدش هم خداییش اصلا اذیتم نکرد همش یا می رقصید یا با بچه ها توی حیاط بازی می کرد
چقدر حیف شد آرمین رو ندیدم آراد پنگول رو دوست نداره منم اصلا نمی زنم ارزو جون عکسش رو بذار اف بی ببینم
سما جون شاینا غذاش بهتر شده ؟ خودت بهتری؟
احتمالا فردا یا دو روز دیگه زنگ بزنم ملی میکی رو بیاره خونمون عکساش رو حتما می ذارم
الهام جون الهی بمیرم بی مادری خیلی سخته من خودم همش به این فکرم که نکنه مریضیم عود کنه و این بچه ها بی مادر بزرگ بشن
نارینه گلم این خوشگل من چطوره؟ عکسای تولدش رو تو اف بی دیدم ولی اگه خواستی بهم رمز بده بیشتر ببینم
زهره جان منم بهراد ور بردم پیش دبستانی ثبت نام کردم مدرسشون هوشمنده و کلاسهای رباتیک و کامپیوتر هم دارند البته دل بخواهی بود که من خودم خواستم بنویسمش ولی کلاساشون هوشمنده
ماشاله بچه های الان خیلی باهوشن و جویای علم بهتر که بیشتر روشون کار بشه
جنتی جان قدم نورسیده مبارک و امیدوارم حال مامان بابا زودتر خوب بشه و از نگرانی در بیای
سلام الهام جان ناراحت نباش خدا بزرگه انشالا که خدا کمکت باشه و نینی اصلا اذیتت نکنه همچنین محمد اروم و اقا باشه الهی امین

شمییییییییییییم مرسییی که به یادم بوودی دوستم
چقدر خوب که رفتین شیررررااااز وای خدا من انقدر عاشق سفر هستم که با خبر مسافرت دیگران هم میرم تو حال و هوای مسافرت به به شیراز واقعا خوبه البته برای من چون من شهرای تاریخی رو بیشتر دوست دارم
خیللللی هیف که تخت جمشید نرفتین
من خیلی برام مهم بود که اونجارو ببینم
یبار یه ارمنستانیه بهم گفت " اوه ایرانی هستین؟! وای تخت جمشید و پاسارگاد! من گفتم ندیدم اونجارو
با اخم و تعجب گفت مگه میشه یه ایرانی تخت جمشید رو نرفته باشه ببینه من از ارمنستان پاشدم رفتم دیدم
من خیلی به فکر فرو رفتم
بعد که رفتیم دیدم از اسپانیا پرتغال کره جنوبی و خیلی کشورها توریست اونجا بودن با تور لیدراشون
اینه که بچه ها همگی حتما حتما از این افتخار ملی دیدن کنین
سیاست کثیف ترین میکروب دنیاست. از آن دوری کنید.
مریم مامان آراد و بهراد واقعا بهت تبریک میگم که انقدر مادر فعالی هستی و عاششششق بچه هاتی واقعا مادر نمونه هستی و من ندیده خیلیی دوستت دارم
تولد گل پسریت هم مبارک عکسها هم عالی بود رمز رو با نظر تو وبلاگ آردا شیرین زبون میزارم
سیاست کثیف ترین میکروب دنیاست. از آن دوری کنید.
سلام نارینه جون ممنونم لطف داری
وااااااااااااااای بچه ها دیگه کم آوردم نمی دونم چرا اینقدر آراد مریض میشه عجیبه هر ویروسی که بیاد اول آراد می گیره سه هفته پیش که بالا میاورد رفت زیر سرم بعدش خروسک گرفت و الانم از صبح که پاشده بیحاله و تب داره خسته شدم دلم فقط و فقط گریه می خواد از یک طرف نگرانشم از یک طرف وزن کم می کنه و لاغر می شه و از طرف دیگه همش می گم نکنه دورو بریهامون بگن به بچه نمی رسه همش مریض می شه بخدا همه وقتم برای این دو تاست
بهراد خیلی خیلی کم مریض می شد تازه از نظر وزنی از آراد خیلی کمتر بود ولی این بچه همش مریضه
تازه برای بهراد هم از دادم همه چیزش خوبه فقط cpr بالاست بعد از ظهر ببرمشون دکتر ببینم چی می گه
از عید تا حالا اینقدر استرس مریضی این دو تا رو کشیدم دیگه کم آوردم و اعصابم ضعیف شده
خدا بهم صبر بده
آراد خان رو هنوز نه از شیر گرفتم نه از پوشک البته از پوشک که حالا حالاها نمی گیرم زوده اون دفعه که رفتیم بانه براش 15 بسته هاگیز گرفتم گفتم اینا که تموم شد می گیرمش
ولی از شیر تا می خوام بگیرمش مریض می شه نمی تونم
دعا کنید براش زود خوب بشه و دیگه مریض نشه اینقدر زود لاغر می شه و صورتش آب می شه بچه ام
راستی شماها به بچه هاتون صبحانه چی می دید اراد تنها وعده ای رو که خیلی بد می خوره صبحانه هستش بزور تخم مرغ بهش می دم چیزی هم کهروی نون بمالم دوست نداره تف می کنه
سلام
به مریم جون اینورا!خوشحالم که مارکو پولوی تاپیک برگشته!تولد آراد رو که تبریک گفتیم،بازم میگم.خدا نکنه گل پسرت مریض بشه،تو وبلاگش خوندم.نگران نباش،همه بچه ها تو این سن دارن،حالا کم و زیاد داره.اینcprکه گفتی چیه؟انشاله که بهراد هم همیشه خوب باشه.

...واما اینو بگ که ریحانه الان یک هفته ست که دیگه شیر نمیخوره،اونقدرام که فکر میکردم سخت نبود،بابک امروز میگه کاش از پوشک گرفتنشم بهمین راحتی باشه.خودمم دیگه دردی تو س ی ن ه دارم.

ریحانه صبحانه نیمرو تخم بلدرچین 2تا یا کره و عسل 6الی 7 لقمه میخوره با نصف فنجون شیر.

نارینه من قبلا تخت جمشید رفتم،اینسری چون فشنگی رفتیم و برگشتیم وقت نشد بریم
سلام خوبین تولدنینی های همتونوتبریک میگم

نارینه جون شماکجایی هستین مگه دینتون چیه
http://manvanamadiham.blogfa.com/ من ونمــــــــــدی هام (فروش کارهای نمدی) ________________________________________________________________________________________________ ✿◕ ‿ ◕✿ نی نی سیسمونی ✿◕ ‿ ◕✿ http://ninisismuni.niniweblog.com/ _________________________________________________________________________________________________ ادرس کلوپمhttp://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=27677 ❤❤❤❤ _________________________________________________________________________________________________
من باامروز9روزه به امیرعلی شیرنمیدم وسینه هامم اصلادردنگرفت

شب سوم دادم امیرعلی کل سینه روخالی کردتوخواب اون شب یکم پربود

ولی الان اصلا ولی هنوزم شیرداره

http://manvanamadiham.blogfa.com/ من ونمــــــــــدی هام (فروش کارهای نمدی) ________________________________________________________________________________________________ ✿◕ ‿ ◕✿ نی نی سیسمونی ✿◕ ‿ ◕✿ http://ninisismuni.niniweblog.com/ _________________________________________________________________________________________________ ادرس کلوپمhttp://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=27677 ❤❤❤❤ _________________________________________________________________________________________________
سلام به همه ممنون از دلداری هایی که دادید بچه ها واقعا یه وقت هایی میشینم بیخودی گریه میکنم تمام مشکلم همون ده روز اوله که نمیدونم چه خواهد شد یا برای بیمارستانم که بخوام برم زایمان کنم تنها هستم . ولی بازم خوشحالم که شماها رو دارم و میتونم باهاتون درد و دل کنم طورو خدا قدر مادراتون و بدونید جواهرن جواهر

محمد خان هم که دیگه کلا یادی از شیر نمیکنه و با شیشه میخوابه .
در مورد صبحانه من هم همیشه صبح ها باهاش مشکل دارم یه وقت هایی شکلات و عسل رو قاطی کردم بهش میدم که گاهی خوب میخوره و گاهی چند لقمه . یه روز خامه صبحانه . یه روز نیمرو . که البته تو اینا فقط نیمرو رو خیلی خوب میخوره . با شیر و پنیر هم که میونه خوبی نداره . از لبنیات فقط دوغ میخوره .
چند روزی دارم بهش شیر عسل تو شیشه میدم تا به شیر خوردن هم عادت کنه . یه روز شیر عسل /شیر خرما/شیر کاکائو

بهداشت هم بردمش قد و وزن گرفت وزنش 14 کیلو و قدش 91 که البته خانمه گفت لاغر شده بیشتر بهش برس . منم کفری شدم گفتم من که صبح تا شب بشقاب به دست دارم به این غذا میدم .تحرکش زیاده یه جا بند نمیشه بشینه .اونم گفت روغن غذاش و بیشتر کن تا چاق تر شه منم گفتم روغن که خوب نیست . به شوشو هم گفتم میگه نه چاقی با روغن زیاد کردن که مفید نیست . خلاصه خانمه گفت 600 یا 700 گرم وزن کم داره تا نمودارش افت نداشته باشه.

شمیم انشاالله همیشه به سفر باشید مریم من بیشتر اوغات میام وبلاگت . راستی اون مریضی که گفتی چیه ؟ نگران نباش و راجع به مریضی اراد هم غصه نخور و حرف دوروبری ها برات مهم نباشه .مهم اینه که تو به بچه هات میرسی .
کودک ........... تاریخ تولد......... وزن تولد...........قد تولد ...........شهر........وزن دو سالگی ...........قد دو سالگی

آمور ..............1 شهریور ............3300......... 51 س........... تهران...........12800.....................93 سانت

شاینا............ 1 شهریور............. .............. ........... ............... .........................

آوان..............2 شهریور............3350.......... 53س........... کرمانشاه.......14.600................... 94سانت

فاطیما...........6شهریور............2450.......... 41س............ اصفهان............ .......................

کیانمهر ......... 6 شهریور............3600..........51س..............تهران ............. ........................

ریحانه ............6 شهریور............3510............48س.............بوشهر............. 11..................85سانت

آراد ............... 6 شهریور............ 3300......... .52............... .کرج........... .13300.................92

محمد...............6 شهریور.............3100..........49س............مشهد........... 14................... س91

سارا.................21شهریور............3150..........49س.............تهران.............. ..........................

نازنین زهرا...........23 شهریور ........ 3600........... 50 س.............تهران.............. ........................

امیرعلی.............31شهریور..........3700.................52س..............کاشمر.......... .......................

آروین..................4مهر..............3550.................. 50س............. اصفهان ......... .......................