2777
2789
عنوان

مامانای شهریور 90 بیان از کارای نی نی هاشون بگن (+2)

| مشاهده متن کامل بحث + 30877 بازدید | 1233 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بر همگییییی
وای آرمین رو دیدین تو برنامه پنگول وای خدا خیلی بامزه بووووووود
زنده باشه آرزو جونم ببوسش از طرف من

جیگر آروین بانمک با اون کمک کردنش که شیطنت از خنده اش می باره عزیزم
سمانه من و آمور هم از این بازی های تخیلی خیلی انجام میدیم
کیک و چای خیالی میخوریم . حلقه های هوشش کیک هستند و لگو هاش لیوان و اون هرم حلقه هوش هم قوری هست
روی یه اسباب بازی عکس بلال هست میزاریم رو لگو ها مثلا منقل هست
بلال درست میکنیم رو اتیش باد میزنه
سیب گاز میزنیم و با عروسکاش از این بازی ها میکنیم

خیلی شیرین شدن بچه ها الان تو این سن

شمیم ریحانه چه بانمک و مهربونه که انقدر بهت میگه دوست دارم اخی فسقلی

سیاست کثیف ترین میکروب دنیاست. از آن دوری کنید.
ایشالا هر که پسر نداره و دلش هم میخواد خدا بهش بدده چون واقعا پسر بچه هم شیرینی های خودش رو داره
عااااشق مامانش هست و وقتی لباس های پسرونه اش رو میپوشه و باهات تو خیابون راه میاد خیلییییی حس افتخار بهت دست میده و خیلی هیجان انگیزه وقتی مییبینی پدر و پسر با هم بازی میکنن یا شوهرت تو خیابون دست پسرش رو گرفته و با لبخند راه میره یه حس خیلی خیلی خوب به ادم دست میده
یا وقتی پسر های جوون فامیل و دوست و اشنا یکی مثل خودشون رو تو ابعاد کوچکتر میبینن و خیلی حال میکنن
میدونین خیلی باحاله
اینه که ایشالا جنس برای همه جور بشه حال کنیم همگی هههههه
سلام . وای آرمینو دیدم. چه با مزه نشسته بود . چه سفارشی هم ازش فیلم می گرفتن. به نازنین میگم ببین آرمین رفته پیش پنگول . میگه منم پخول مخوام. به میخوام میگه مخوام با کسره. راستی آرزو جون چطوری بردیش. چند وقت قبلش وقت گرفته بودی ؟ هزینه هم گرفتن؟ منم میخواستم نازنین رو ببرم ولی ترسیدم وای نایسته و فقط خستگی راه برام بمونه.
ریحانه با اون عکسهاش و مدل نشستنش رو اخه با نمک فسقلی خیلی بامزه هست ریحانه شمیم جون اسفند دود کن براش

منم خوبم دوستم
دست و بالم خوب شد جای زخم و اینا رو بدن من نمیمونه
سحر نمیخوای عکس جدید یا عکس آرمینتون رو بزاری وبلاگ نازنین
بابا آپدیت کن
آفرین. و مرسی از نظر لطفت برای تولد
آرزو از تو هم ممنونم دوستم

میگم به قول سحر تاپیک رونق گرفت با اینکه مامان جدیدی نیومد ولی هم سبکتره الان هم بچه ها بیشتر بهش سر میزنن

زهره برات ایمیل کردم ببخشید دیر شد
مرسی که برای IUD برام توضیح دادی منم اگر اصلا نینی نخواستم آذر یا دی میزارم ای یو دی فعلا قرص میخورم

سما جونم شما مامانای کوچولو خوبه پنج شش سال میتونین صبر کنین برای دومی ولی ماها نه نمیشه این هست که خیلی ما رو هول میکنه اگر کسی میخواد دومی رو
مثلا تو و انسیه و اتنا و الهام و نینا جونز راحت سه چهار سال هم میتونین صبر کنین بچه ها از اب و گل در بیان باهاشون وقت بگذرونین بازی کنین لذتش رو ببرین بعد که خستگی از تنتون رفت دومی رو بیارین ولی اونایی که بالای ٣٠ - ٣١ هستن مثل من خوب نمیشه
وای سحر قضیه عمه خیلی خنده دار بود چه قندی اب شده تو دل تو خخخخخخ

آمور هم با بزرگتر ها خیلی رابطه اش خوبه حتی اگر نشناسه حتما میخواد باهاشون ارتباط برقرار کنه
ولی از بچه ها میترسه که کتکش بزنن ههه
شمیم جون و مامان امیر علی امیدوارم تو از شیر گرفتن موفق باشید .محمد به جز شب اول دیگه بهانه شیر و نگرفت فقط موقع خوابیدنش یک ساعتی طول میکشه که بخوابه
نینا جون عزیزم ممنونم منم امیدوارم همه مامانا موفق باشن تو از شیر گرفتن نی نی هاشون

اوا جون ممنون از راهنماییت عسیسم و البته هزار هزار ماشاالله به نیروانا خانم گل حتما براش اسپند دود کن
ریحانه خانم گل هم مثل همیشه بانمک و مهربونه

سحر محمد به این سریال کوزی گونی میگه کونی .حریم سلطان رو هم میگه سلطان . جریان عمه هم خیلی بانمک و خنده دار بود طفلی عمه اش چه حالی داشته وقتی براش تعریف کردی!!

واما متاسفانه محمد من رابطه اش با بزرگترها زیاد خوب نیست و تقریبا از همه خجالت میکشه و از مرد ها هم میترسه .فوق العاده به باباش وابسته شده .صبح تا شب هم با باباش بازی میکنه .یه وقت هایی به بابایی اش حسودیم میشه . محمد عاشق بازی های پر تحرک مثل فوتبال و قایم موشک و دنبال هم دویدنه که متاسفانه من با بارداریم نمیتونم زیاد باهاش بازی کنم برای همین به باباش خیلی وابسته تر هستش

راستی ممنون که جوابمو دادید برای جشن سه نفره ها . نکنه همه به جز من میخوان مراسم مهمونی بگیرن و فقط من جشن سه نفره میگیرم

راستی عکس محمد رو هم میزارم بچه ها بعد از تولدش
سلام
ههه سحر خدا نکشتت
اتفاقا اسم سگ شاینا هم تدیه اوایل میگفتم شاینا اسمش مرجانه خخخخ اهخه اسم عمش مرجانه ههههه یکبار جلو عمش گفت مرجان بیاد عمش گفت وای منو میخاد عزیزم بعد شاینا گفت نه سگم مرجانو بگو بیاد وای از خنده مرده بودم همچین عروس خورده شیشه داریم من خخخخخخخخ

نینا منظورم اینه تو همین سه روز که ندیدتشون فحشا یادش رفته چه برسه بیشتر نبینه همشونم همین عمش یادش میده حقش بود خخخخخخ

نارجونم خوب برو تو کار دومی دیگه ههههه
میگما بیستو دو شهریور قراره تولد دسته جمعی بگیریم با حضور پدران سحر و نینا که عضوین شرکت نمیکنین?
قبول سفارش انواع کیکهاى تولد و نامزدى با هر طعم و شکلى که شما بخواین درsama_cake_homeاینستاگرامhttps://instagram.com/p/BHhQujyDyYv/
ای سما اگه اون فحشارو عمه اش گفته پس همون بهتر که به تدی میگه مرجان

بچه ها خیلی خوشحالم
عصر وقت اورتوپد داشتم
دم در تو خیابون Ava و نیروانا خوشگل و پدرش رو دیدممممم
چقدر جالب نه ؟؟
دم در ساختمان پزشکان شانسی از اونجا رد میشدن

چقدرم بعد از دیدن روی ماهشون خبر خوشحال کننده شنیدم
راستش رفته بودم دکتر
این متخصص رو معرفی کرده بودن ، اولین بارم بود میرفتم پیشش
گفتم اگر فیویوتراپی چیزی لازمه بنویسه برام
MRIهام رو هم برده بودم که بدونه ضعیتم چطوریه
چون دکتر قبلیم خیلی ترسونده بود من رو طوری که تو مطبش گریه کردم
ولی این دکتر معاینه کرد یه سری حرکات گفت انجام دادم ( کارهایی که اونیکی اصلا نگفته بود انجام بدم فقط عکسم رو نگاه کرده بود)
ام ار ای ها رو هم طید گفت شما دیسک نداری فقط یکم کوچولو ناراحتی داری که وقتی زیاد خسته کنی گردنت و کمرت درد میگیره نه دیسکه نه هیچی !!!! واقعا کف کرده بودم من تو این دو سال به همه گفتم دیسک دارم !!! بعد بهش گفتم من خیلی وقتها حتی به بارداری دوم فکر هم نکردم بخاطر اینکه اون دکتر گفته دیسک داری گفت برو هشت تا بچه بیار !!!!
من واقعا نمیدونستم چی بگم خیلی خوشحالم که کلی حرفهای خوب بهم گفت
امروز مامانم سفره صلوات داشت همتپنپ دعا کردم
http://www.uplooder.net/img/image/44/0a646fdacd960d6908a1efdc6f799566/DSC_0364-1.jpg

خیلی صادست و ارامشبخش
قبول سفارش انواع کیکهاى تولد و نامزدى با هر طعم و شکلى که شما بخواین درsama_cake_homeاینستاگرامhttps://instagram.com/p/BHhQujyDyYv/