2777
2789
عنوان

مامانای شهریور 90 بیان از کارای نی نی هاشون بگن (+2)

| مشاهده متن کامل بحث + 30877 بازدید | 1233 پست
سلام
مرسی نارجون جوتم

شاینا عاشششق نوشابست
وای جیگر نیرواتا نازو االان وزنش چقدر شده?
انسیه جان مبارکه ولی هیچ بچه ای مثل شاینا موقع از شیر گرفتن داغون نشد بمیرم واسه جیغ زدناش یادش میوفتم دیوونه میشم

بچه ها خوندین گتن شاینا کلکسیون فحشه?الان از تپلدش به اینور خونواده شوشو رو ندیده فقط عصبانی میشه میگه بیشعپر وای اونا رو نیبینه خیلی بد میشه چه کنم
قبول سفارش انواع کیکهاى تولد و نامزدى با هر طعم و شکلى که شما بخواین درsama_cake_homeاینستاگرامhttps://instagram.com/p/BHhQujyDyYv/
سلام
مرسی نارجون جوتم

شاینا عاشششق نوشابست
وای جیگر نیرواتا نازو االان وزنش چقدر شده?
انسیه جان مبارکه ولی هیچ بچه ای مثل شاینا موقع از شیر گرفتن داغون نشد بمیرم واسه جیغ زدناش یادش میوفتم دیوونه میشم

بچه ها خوندین گتن شاینا کلکسیون فحشه?الان از تپلدش به اینور خونواده شوشو رو ندیده فقط عصبانی میشه میگه بیشعپر وای اونا رو نیبینه خیلی بد میشه چه کنم
قبول سفارش انواع کیکهاى تولد و نامزدى با هر طعم و شکلى که شما بخواین درsama_cake_homeاینستاگرامhttps://instagram.com/p/BHhQujyDyYv/

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدارو شکر نارجون امور بهتره
طفلی اون از دونه هاش اوت چشمش اینم پاش ایشالا دیگه ققط خوش
اومممممممممماچ به. همه نینی شهریوریهامونی باشه براش
وای آوا منم هر روز باید بشینم ریحانه موهامو شونه کنه ببنده،کلی از موهام این وسط میکنه!یا باید بشینم غذای خیالی چای خیالی بخورم!دق بخورین پسر دارا!شما که دیگه خاله بازی نمیتونید بکنید!!!
سلاممم.

آخی طفلی آمور خان پاشو دلم غش رفت طفلی بچه گناه دارن خیلی ایشالا زود خوب بشه نارجونم علتش رو فهمیدی مارو هم در جریان بزار.

جیگر شاینا خانوم زنبوری و آفرین به سما با تولد مفصلش. سما به نظرم خوبه بهشون تذکر دادیکه فحش ندن خوببب .حالا همچین میگی از تولدش به اینور ندیدشونا فقط 3روزه دیگه .

نارجونم بابای و مامانم و خواهر و برادر منم خیلی کادو بی مراسم برای کیانمهر میخرن چون تک نوس ولی من خیلی خوشحال میشم یعنی بده؟؟؟

وایییی خدا آوااا اسپند یادت نره برای نیروانا هانوممم خوشگل خانوممم خیلی خوشگلههه واییی ماچ بهش :***

الهام جان موفق باشی در شیر گرفتن محمدخان.

دست هایی که کمک میکنند بسیار مقدس تر از لبهایی هستند که دعا میکنند(کوروش بزرگ)
منم از صبح به ریحانه شیر ندادم،صبر زرد زدم به می می،چند بار سراغ کرده گفتم میمی تلخ شده گفت برو آمپول بزن خوب بشی،ولی حاضر نشد لب بزنه.ولی خودم خیلی س ی ن م درد میکنه شدن عین توپ فوتبال!سفت و محکم،خواهرم گفت کمپرس یخش بکن

سحر اینجا شرجیه ،ولی ما قراره آخر هفته بریم شیراز دیدم بهترین وقته که ریحانه سرش گرم میشه و یادش میره.من اگه بخوام صبر کنم تا هوا خوب بشه باید تا آبان صبر کنم!امروز از صبح تا ظهر موقع نهار خونه مامان بزرگش بود که هوایی نشه
مرسی شمیم جون قربون دلت بروم من ما هم نه تنها ریحانه رو دوست داریم مامانشم یه جوره دیگه دوست میداریم (همزاده دخترمم که هست دیگه نگو)نگفتی هنوز شباهت دارن؟ کاراشونم گویا مثل همه عاشق مامان بازی و بچه داریو خلاصه خیلی زنه زندگیه بچم. الان دیدم عکس گذاشتی بذار بزرگ کنم ببینم چه شکلی شده این خانم گل!
انگشترشو مهمونی دستش باشه نه دست نمی زنه ولی تو خونه خیلی باهاش بازی می کنه من هم نمی ندازم برایش.

شمیم جون مبارک باشه از شیر گرفتنش من فکر می کنم مسافرت و تغییر مکان با شیر گرفتن نباید توام باشه چون استرس میشه بچه.حالا باز تحقیق کن.

سما نینا راست میگه حالا 3 روز شده فقط من هم تو دوستامون یکی هست که نیروانا بهش علاقه داره و 7 سالشه ولی زیاد با تربیت نیست و نیروانا خیلی ازش الگو برداری می کنه خیلی سعی می کنم کمتر ببینمشونوولی خیلی بانمک بود کار تو خیابونش آدم نمی دونه بخنده یا گریه کنه. نیروانا 11 کیلو بود حالا 10 میروم دکتر ببینم چقدر وزن اضافه کرده

مرسی ننینا جون شما و مامانای دیگه لطف دارید بوس به شما و کیانمهر عزیزم تو فیس دیدمش خیای ماشاله آقا شده
وایییی قربون اون شیر دادنش دقیقا نیروانا هم اینطوریه منکه کیف می کنم اینکاراو می کنن فقط نگاش می کنم و قربون صدقش میروم گوش که می کنم می بینم هر حرفی که من بهش میزنم و قربون صدقه هامو داره تحویل عروسکاش میده

خدا برات نگهش داره عزیزم.

سلام به همگی.

سحرجون آخه اصلا حسش نمی کنی وقتی تو بدنته.ولی قبول دارم چند وقت یه بار که می رم برای معاینه برای منم سخته البته خیلی دیر به دیر می رم چندماه یه بار.

واما نارجون این که می گن با داشتن این دستگاه باردارشدن دلیلش اینه که قدیمیا و یا الانی ها هم بعضی ها می رن شبکه بهداشت براشون می ذاره اونها هم از این دستگاه به دردنخور می ذارن اونم براشون درست جا نمیندازن زود از جاش در میاد و طرف باردار میشه منم نمونه شو دیدم. اما کسانی که تو مطب یه متخصص می ذارن هم جنس خوب براشون می ذارن(مثلا برای من امریکاییه) هم چندماه یه بار می رن معاینه و خیالشون راحته و درصد بارداریشون صفره.
خوشبختی داشتن دوست داشتنیها نیست ! دوست داشتن داشتنیهاست( کوپلر)
آوا جون هزار الله اکبر به دختر قشنگت اتفاقا با آمور خیلی هم به هم میان فقط موندم بچه ی این دوتا چی میشه .من عاشق تیپش تو عکس اول شدم ست رنگ صورتی و سفید و مشکیش عالیه ما شالله به این مامان باسلیقه .منم به سارا هرچی می پوشونم سعی می کنم ست کنم بخصوص گیره ای که به سرش می زنمو با لباساش هماهنگ می کنم برای همین کلی گیره و تل و کش سر داره.

جیگر ریجانه رو برم که عاشق موهای قشنگشم.چه بامزه نشسته و توعکس دوم چه بچه داری می کنه.شمیم یکم بزرگ شد یکی دیگه اگه بیاری خیالت راحت این طور که من ریحانه رو می بینم بچه ی بعدی رو بزرگ می کنه.

سما شاینا زنبوری که عین عسل همین زنبورها شیرینه رو خدا برات حفظش کنه.

نینا جون نمی خوای چشممونو به جمال آقا کیانمهر روشن کنی؟نینا جون خونواده ی خود آدم هرچی کادو و پول بدن مهم نیست خیلی هم خوبه اما خونواده ی شوشو آدم یه جوری احساس دین می کنه یعنی من این جوریم نارجون و بقیه رو نمی دونم.

خوشبختی داشتن دوست داشتنیها نیست ! دوست داشتن داشتنیهاست( کوپلر)
واییی ریحانه خانوم رو خدا چقدر این دخترا نازنننن آخه من که عاشقشونم ماچچچ به همه دخملای تاپیکمون که یکی از یکی خوشگلتر و لوند ترن.

مرسی آوا جونم آره کیانمهرخان دیگه مرد شده فکر زن گرفتنم براش؛ )

زهره جون آره شایدم بقول تو اینجوری باشه نمیدونم از سمت همسر تجربه اینجوری نداشتم واسه همین نمیدونم. در مورد عکس هم منتظرم 4شنبه بعد تولدش بیام بعکسم براتون .

امروز رفتم کیک تولد کیانمهرخان رو سفارش دادم خدا کنه خوشگل بشه. از قنادی کوک گرفتم.. 4شنبه صبح میفرسته خانه اسباب بازیش.
خیلی نامردین دخمل دارا نمیگین ما پسمل دارا این عکسا رو میبینیم خوب دلمون دخمل میخوادددد.

من اینبار بخوام بچه دار بشم تحت نظر دکتر میخوام 2قلو دختر بیارم اصلااا ببینید کی گفتمااا
سما حالا میدونی الگوی نازنین توی یاد گرفتن فحش کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کوزی توی سریال کوزی گونی!!!!!!! چند روز پیش دیدم میگه الاغ. داشتم از تعجب شاخ در میاوردم که این حرفو کجا شنیده .عصر که داشت تکرار سریال کوزی گونی رو نشون میداد دیدم یهو کوزی رو نشون داد به من و گفت مامان عمو الاغ . بعدش دیدم که کوزی به یکی فحش داد بهش گفت الاغ
جسارتا واژه (کتافت=کثافت) رو هم از همین جناب کوزی خان یاد گرفته