شوهرم پایین کمرش خیلی درد میکرد رفت دکتر گفتن کیست مویی داره و عفونت کرده. چرک هاشو کشیدن و چرک خشک کن دادن تا سه شنبه عمل بشه و درش بیارن.
کسایی که تجربه شو دارن. خیلی سخته عملش؟
بعدش خیلی درد داره؟تا چند وقت باید بخابن؟
دکتر محمود داورنیا،نارمک روبروی درب مترو ایستگاه سر سبز مطب،من خودم آدم وسواسی بودم هم برا عمل هم دکترم،5 دکتر رفتم تا دست آخر این انتخاب کردم،کارش واقعا خوبه اصلا اذیت نشدم ،با حرفهایی هم که دوستان دیگه زده بودن نسبت به این عمل وحشت کرده بودم،ولی خیلی دستش خوبه،تو مطب عمل میکنه بی حسی دور کیست تزریق میکنه که من اینجا اذیت شدم ،شما میتونید قبل عمل اگه لیدوکائین دارید بزنید به کمر که درد آمپول متوجه نشید،یه 20دقیقه کمتر رو کمرت کار میکنه،هزینه گفت 2500میلیون ،من 2دادم،یه 150هم برا وسایل عمل گرفت،من دوماه هست عمل کردم تا الان که خوب بود،بهش گفتم دکتر اگه دوباره کیست برگرده خودم مطب آتیش میزنم گفت تظمینی،وخدایش خسیس بود دکتر ولی کارش خوبه،حتی یه عمل دیگه دارم که از روی وسواسی دارم درد میکشم ولی تا الان به هیچ دکتری اطمینان پیدا نکردم،ولی پیش این انجام میدم،خوب خدارو شکر تونستم تجربیاتم در اختیار دوستانی که بابت این عمل نگرانی فراوانی داشتن بذارم،چوه این چند ماه تو فکر بودم که دوستان راهنمایی کنم،هر چی دورتر برای این مریضی اقدام کنید شرایطتون بدتر میشه،من دکتر میگفت اصلا تو نداری تا یه محلولی رو تزریق کرد تو کمرم متوجه شد،یعنی از ظاهر نمیشه فهمید،موفق باشید
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!