2777
2789
عنوان

عمل در آوردن کیست مویی پایین کمر خیلی سخته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 28238 بازدید | 67 پست
عزبزم سوند و اینا که نذاشتن نه؟فقط یه بی حسی و بعدشم بخیه؟ من خیلی میترسم بعد بی حسیش چجوریه من از ا ...

نه ععزیزم.دکتر سوند نزد واسه من.همون تو مطب انجام دادم.

پشت رو آمپول زد.یک کم موند تا بیحس شد.

دیگه وقتی کارش به عمل کشید چاره ای نیست.

امیدوارم براتون راحت بگذره.

ONLY. GOD.

دکتر محمود داورنیا،نارمک روبروی درب مترو ایستگاه سر سبز مطب،من خودم آدم وسواسی بودم هم برا عمل هم دکترم،5 دکتر رفتم تا دست آخر این انتخاب کردم،کارش واقعا خوبه اصلا اذیت نشدم ،با حرفهایی هم که دوستان دیگه زده بودن نسبت به این عمل وحشت کرده بودم،ولی خیلی دستش خوبه،تو مطب عمل می‌کنه بی حسی دور کیست تزریق می‌کنه که من اینجا اذیت شدم ،شما میتونید قبل عمل اگه لیدوکائین دارید بزنید به کمر که درد آمپول متوجه نشید،یه 20دقیقه کمتر رو کمرت کار میکنه،هزینه گفت 2500میلیون ،من 2دادم،یه 150هم برا وسایل عمل گرفت،من دوماه هست عمل کردم تا الان که خوب بود،بهش گفتم دکتر اگه دوباره کیست برگرده خودم مطب آتیش میزنم گفت تظمینی،وخدایش خسیس بود دکتر ولی کارش خوبه،حتی یه عمل دیگه دارم که از روی وسواسی دارم درد میکشم ولی تا الان به هیچ دکتری اطمینان پیدا نکردم،ولی پیش این انجام میدم،خوب خدارو شکر تونستم تجربیاتم در اختیار دوستانی که بابت این عمل نگرانی فراوانی داشتن بذارم،چوه این چند ماه تو فکر بودم که دوستان راهنمایی کنم،هر چی دورتر برای این مریضی اقدام کنید شرایطتون بدتر میشه،من دکتر می‌گفت اصلا تو نداری تا یه محلولی رو تزریق کرد تو کمرم متوجه شد،یعنی از ظاهر نمیشه فهمید،موفق باشید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید