2777
2789
عنوان

مسافرت با نوزاد

14700 بازدید | 12 پست
سلام
یه نینی دو ماهه و یه دخمل 5 ساله دارم شو شو اصرار داره بعد از ماه رمضون 1 هفته بریم مسافرت به نظرتون سخت نیست با نی نی کوچولو و اذیت نمیشه مثلا اسهال بگیره یا هر چیز دیگه شما اگر راهی بلدین بگید با ما شین خودمون هم میریم ممنون
سلام مهتاب جون / من پسرم 4 ماهش هست و ماه گذشته رفتیم با ماشین مسافرت منم خیلی استرس داشتم ولی خداروشکر زیاد اذیت نشدم .
فقط لباس اضافه و پوشک و آب معدنی برای شستنش دم دستت توی ماشین بذار
عزیزم سخت نگیر.منم پارسال موقعی که پسرم دو ماهو ده روزشبود یک هفته رفتیم شمال.تازه یک روز هم رفتیم قلعه رود خان با دوهزار پله.خدا راشکر مریض نشدالبته تو گرما بیرون نمیبردمشو مامان و عمم هم کمکم بودند.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام اتفاقا با نوزاد راحت تری تا با بچه پنج ساله نگران نباش نه پا داره که بخوای بری دنبالش یا خدایی نکرده ازتون دور بشه اتفاقی براش بیفته نه هم زبون داره که هر چی دید بگه می خوام هههههههههههه
انشاالله خوش بگذره
زندگی زیباست
سلام من هم با دختر 5 ساله و نوزاد دو ماهه تنهایی با هواپیما رفتم مشهد بعدش هم با ماشین دوبار رفتم شمال البته شمال را با همسرم رفتم با کمک همسرم اصلا اذیت نشدم ولی توی هواپیما اذیت شدم چون دست تنها بودم توی شمال دخترم پستونکی کردم و خیلی راحت بودم توی ماشین هم توی کریر گذاشتم خیلی راحت بودم
مهتاب جون از نظر پوشک هم پوشک کرم دار استفاده کن تا بچه باهاش نسوز با این حال سعی کن اگه هوا خوبه وایستید و بچه را بشورید توی ماشین بچه تو ماشین می خوابه کجا میخواهید سفر کنید هرجا میرید خوش باشید
دختر 5 ساله ام تو صندلی خودش می شینه و کریر هم با کمر ماشین می بندم اینجوری همه راحتیم هرچند دخترم غر می زنه خسته شدم اما سعی میکنم سرش گرم کنم با نوار قصه خوراکی بعضی وقتها هم با دعوا هههههههههههه