2777
2789
عنوان

مسابقه عکس نی نی های گل شهریور 88

| مشاهده متن کامل بحث + 130454 بازدید | 1141 پست
آزاده جون سلام. نمیدونم والا. آخه هدف ما ذوق خود ماماناست نه آقای عکاس. ولی بازم خودتون میدونید.
راستش من نمیخوام زیاد تو اینجور مسائل دخالت کنم چون فکر میکنم بچه ها ناراحت میشن که تا الان هم چیزایی شنیدم که واقعاً دلم شکست از بعضی ها. من به خدا فقط هدفم اینه که تاپیکمون نظم داشته باشه والا من هیچ کاره این تاپیکم. درسته که خودم ایجادش کردم ولی اصلا فکر نمیکنم که این تاپیک واسه منه. این تاپیک واسه همه نی نی های نازیه که تو شهریور 88 به دنیا اومده اگر هم کسی هست که بخواد مدیریتش کنه به خدا من حرفی ندارم.
ملتی که کتاب نمیخواند.....
باید تمام تاریخ را تجربه کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوش اومدی لی لی جون. عکس یادت نره. موضوع مسابقه و شرایط هم تو یکی دوصفحه قبل هست.

منتظریم ها.

مامان های گل و مهربون مرسی. خیلی خوشحالم که از تاپیک استقبال میکنید و عکس نی نی های نازتون رو میذارید اینجا. بوس و خسته نباشید.
ملتی که کتاب نمیخواند.....
باید تمام تاریخ را تجربه کند ...