2777
2789
عنوان

مسابقه عکس نی نی های گل شهریور 88

| مشاهده متن کامل بحث + 130454 بازدید | 1141 پست
0qwk1uve1ukm0ycjet.jpg من اسباب بازیم ماشین مامانه!!!!!!! الان هم دارم دنده عبق!!!!!!!!!! میگیرم حواسمو پرت نکنین!!!!!!!!!! ................................................................................................................................................. من نمیتونم سلمان را در حال بازی با اسباب بازی ببینم چه برسه به اینکه در اون حالت عکس هم بگیرم چون سلمان به اسباب بازی علاقه ندازه فقط واسه اینکه عکسش را اینجا بذارم این عکس را گذاشتم اگه مدیر حس میکنن بی ربطه لطفا پاکش کنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!
گلذان جون مرسی. من چند وقتی دخترم مریض بود و نتونستم بیام.
مریم جون خوش اومدی. همونطور که گفتم هر کسی از موضوع یه برداشت داره و هیچ اشکالی نداره که همچین عکسی گذاشتی. اتفاقاً دختر منم بهترین سرگرمیش ماشین باباشه.
ملتی که کتاب نمیخواند.....
باید تمام تاریخ را تجربه کند ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان چون من تا یکشنبه نمیتونم بیام الان رای خودمو اعلام میکنم
رای هییت داوران به بهترین عکس تعلق میگیرد به ......... همه بچه ها چون خیلی ماه و خوشگل و بامزه اند
اما اگه یکی رو بخوام انتخاب کنم بردیا
آنیتا جون شنبه رای گیری میشه. لطفاً رای تو پاک کن چون هنوز بعضی ها عکس نذاشتن. خود منم همینطور
اگه قرار باشه قبل شنبه رای بدین در حق اونایی که تا جمعه عکس میذارن اجحاف میشه.

توجه*************************** توجه************************** توجه************
مامان های گلی که نمیتونن شنبه تو رای گیری شرکت کنند لطفاً رای ندند چون رای هایی که تا قبل از شنبه نوشته بشه به حساب نمیاد و خونده نمیشه.
2810