2777
2789

بچه ها سلام پسر یکساله من آب خیلی میخوره جوری که هر وقت آب ببینه حتما میخوره اشتهاش کمه و بیحالی نداره خیلی نگرانم دیابت باشه آزمایش داده تا جوابش بیاد میترکم

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من‌یکی از آشناهای نزدیکم که یه دختر چهار ساله اس تازگیا مبتلا شده به دیابت نوع یک  ایشالا که چ ...

نه عزیزم همه چیش عادیه

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
نه با با بچه من صبح ناشتا بیدار ميشه کلی اب میخوره بعد مبخوابه 

اخه کل روز همینه

نه عزیزم همه چیش عادیه

خب پس 

فقط آب خوردن زیاد نشونه دیابت نیس

تکرر ادرار

خشکی پوست

گز گز شدن دست و پا

دردای عجیب غریب موقع افت قند

دختر ما همه این علائمو داشت و نفهمیده بودیم😓

https://harfeto.timefriend.net/16813875872584
خب پس  فقط آب خوردن زیاد نشونه دیابت نیس تکرر ادرار خشکی پوست گز گز شدن دست و پا دردای عجی ...

هیچکدومو نداره همش یه سالشه تکرر ادرار رو از کجا بفمهمم پوشک پاشه 

خب پس  فقط آب خوردن زیاد نشونه دیابت نیس تکرر ادرار خشکی پوست گز گز شدن دست و پا دردای عجی ...

یه سوال دارم عزیزم درد عجیب غریب منظورت چیه؟ چجوریه یعنی؟

یه سوال دارم عزیزم درد عجیب غریب منظورت چیه؟ چجوریه یعنی؟

ببین مثلا این بچه هی میگفت شکمم درد میکنه 

هی میگفتیم کجای شکمت

یبار اینورش یه بار اونورش

اصلا نمیفهمیدیم چرا شکمش اینقد درد میگیره اینقد زیاد میشد دردش شروع میکرد گریه 

از درد دیگه بیحال میشد

بعد برمیداشتیم براش چایی نبات درست میکردیم 

بچه تا قندش میومد بالا خوب میشد شکم دردش

ببین مثلا این بچه هی میگفت شکمم درد میکنه  هی میگفتیم کجای شکمت یبار اینورش یه بار اونورش اص ...

اها اینجوری حداقل حرف میزد پسر من هم داره دندون در میاره هم گاهی شکم درد داره خیلی کما مثل چند روز نداره شبا به خودش میپیچید مسکن میدادم آروم میشد

اها اینجوری حداقل حرف میزد پسر من هم داره دندون در میاره هم گاهی شکم درد داره خیلی کما مثل چند روز ن ...

نه اگه دور از جونش درد اونجوری باشه بیحال میشه بچه

یبار که کلا از حال رفت 

بردنش بیمارستان

اونجا آزمایش گرفتن متوجه شدن

نه اگه دور از جونش درد اونجوری باشه بیحال میشه بچه یبار که کلا از حال رفت  بردنش بیمارستان ا ...

نه اینجوری نیس اصلا از سرو کولمون بالا میره مرسی عزیز دلم خدا دختر گلتو حفظ کنه

2810