2777
2789
عنوان

مسافرت رفتن با این اوضاع کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 1447 بازدید | 37 پست

من چندساعته به این نتیجه رسیدن کشورای اطراف مرزاشون و رومون میبندن با این شرایط😭

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینجاست که میفهمیم این جمله که میگن دین هر کس به خودش مربوطه چقدر غلطه 

جرقه ی سیاسی کردن تاپیک رو زدی خسته نباشی

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
خدایی خیلی زور داره منی که یه عمر قرمه سبزی و قیمه و میرزا قاسمی خوردم الان باید تقاص خفاش خوردن یکی ...

همونای که میخندن خودشون میگیرن وانتقال میدن.مثل شوهر من انفولانزا رو به کل خاندان داد اونم در حد شدید هرکسی دوماه درگیربود الانم بیخیال کروناست

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
خدایی خیلی زور داره منی که یه عمر قرمه سبزی و قیمه و میرزا قاسمی خوردم الان باید تقاص خفاش خوردن یکی ...

چند بار میگی اینو ها؟ چند بار؟ چندبار؟ چندبااااااار؟ تو همه تاپیکا نوشتی اینو.... بابا بسه دیگه بابا خسده شدیم دیگه

ماکه میریم..تمام سال و سرکارو خسته و..بشینیم توخونه غصه بخوریم که چی...بهداشت و ایمنیرو رعایت میکنیم ایشالاکه چیزی نمیشه

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›