2777
2789
عنوان

خسته نشدین از کرونا؟؟بیاین بگین با مادرشوهری ک ...

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 53 پست
اره هر کس بخاد به قصد کنجکاوی نگاه کنه ببینه چی توش هست یا نیست بم بر میخوره.اگه مامانمم باشه میگم ا ...

اخه دیگه یخچال را نمیشه حریم خصوصی حساب کرد....من خودم برم خونه مامانم و چیزی تو یخچال باشه که برام نیاره ناراحت میشم...البته هیچ وقت برام همچین اتفاقی نیفتاده...مامان من من هیچ نشسته پشت میز تمام خوراکی های خونه را برام میچینه.....

اخه دیگه یخچال را نمیشه حریم خصوصی حساب کرد....من خودم برم خونه مامانم و چیزی تو یخچال باشه که برام ...

چی بگم نظرات متفاوته.ولی من خودم حس خوبی ندارم کسی بیاد سر یخچالم.دلیلشم اینه گاهی اوقات خالیه ادم خجالت میکشه.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب شمما بعد خوبش را در نظر میگیرین....اگه همیشه پر بود هم ناراحت میشدید؟

چون از کنجکاوی بدم میاد که بیان ببیننن پر یا خالی و شرایط بسنجن.حتی پرم باشه چون این حرکت نمیپسندم اره بدم میاد.چون پیش اومده طرف رفته حتی در باکس برنج باز کرده ببینه چهقد توش هست.یا فریزر باز کرده ببینه گوشت چهقد هست.گفته بیشترش که سبزی و....هست گوشت کم میخری و.......

منکه نتونستم کاری بکنم هم مادر شوهرم هم خواهر شوهرم حتی زیر پلمم با دقت نگا میکنن.یه جفت جورابم بخرم میفهمنو میپرسن بخدا🙄

مَن حَتی اَگه قَلبَم مِنَت تَپیدَن سَرَم بِزاره دَرِش میارَعم😕