2777
2789
عنوان

خسته نشدین از کرونا؟؟بیاین بگین با مادرشوهری ک ...

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 53 پست
من شماها رو درک نمیکنم فک کن یگی بیاد خونت بره سر یحچال بعد بره ب همه بگه ک ارهههه عروسم تو یخچالش ف ...

منم شمارو درک نمیکنم فقط یه غول ساختین از مادر شوهر

حتی اگه جلو بقیه هم بگه واقعاً واسه مردم اهمیت نداره شما تو یخچالتون چی دارین چی ندارین

عمرا اگه مادر خودتم ازتو یخچال کیک برمیداشت میخورد ذره ای بهت برمیخورد حالا چون مادرشوهر خواهر شوهره خار دارن

خوراکیم واسه خوردنه قایم کردن نداره اونام خانوادتن نوش جونشون

ادم گدانمیشه با تموم شدن خوراکیای یخچال

هیچوقت از گذشته یه آدم علیه ش استفاده نکن،چون ممکنه خدا گذشته اون آدم رو تبدیل به آینده تو بکنه...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوشبختانه یخچاله استارتر خالی نیست...پره....     نگرانی از خوردن کیک های توی یخچاله &nb ...

خب باشه در هر صورت کار بد بدهست.بی اجازه سر یخچال رفتن اشتباهه.اگه صلاح بدونه کیک خودش میاره بخورن

شما خودت سر یخچال بقیه میری؟

همه قراره عین هم باشن؟

یکی بزرگتره خونه پسرشه دلش میخواد بره نگاه کنه

دعوا وبی احترامی داره؟اگه مادر خودمونم بیاد نگاه کنه اینقدر بهمون برمیخوره؟

بابا یه یخچاله چه خبرتونه؟

حالا اگه غریبه یا دوستتون اینکارو کنه بهتون بربخوره طبیعیه

هیچوقت از گذشته یه آدم علیه ش استفاده نکن،چون ممکنه خدا گذشته اون آدم رو تبدیل به آینده تو بکنه...
همه قراره عین هم باشن؟ یکی بزرگتره خونه پسرشه دلش میخواد بره نگاه کنه دعوا وبی احترامی داره؟اگه ما ...

اره هر کس بخاد به قصد کنجکاوی نگاه کنه ببینه چی توش هست یا نیست بم بر میخوره.اگه مامانمم باشه میگم این کار درست نیست مامان عزیزم.ولی اگه قصدی نداشته باشه و رو عادت باشه برام مهم نیست

من خونه کسی سر یخچال نمیرم یا اجازه میگیرم اما خودم ناراحت نمیشم کسی در یخچال رو باز کنه. چه اتفاقی مگه میفته یا چهار تا خوراکی چه فضولی داره؟ وسایل شخصی و خصوصی که نیست. یه یخچاله دیگه

خب باشه در هر صورت کار بد بدهست.بی اجازه سر یخچال رفتن اشتباهه.اگه صلاح بدونه کیک خودش میاره بخورن

اره دقیقا نه یخچال بلکه سر هر وسیله دیگران رفتن اشتباه....وقتی واقعا هم زشته ادم تو خونش میوه و شیرینی و هر جور تنقلات باشه ولی مهمون تازه اونم خانواده خوده ادم یا خانواده شوهر ادم بیاین و جلوشون نزاری و قشنگ ازشون پذیرایی نکنی....سر بحث شکمویی و خوردن نیست....یه جور احترام و بی احترامی....