2777
2789
عنوان

خسته نشدین از کرونا؟؟بیاین بگین با مادرشوهری ک ...

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 53 پست

اه برادر شوهر منم اینجوری بود ی بار خونه مادر شوهرم بودیم ی ظرف میخواسم بذارم یخچال از مادر شوهرم اجازه گرفتم اونم گف مگه غریبه ای و ازین جور حرفا اخرشم گفتم من حتی خونه مامانمم دست ب یخچال نمیزنم. دیگه ازون وقت دست نزد😂😂

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داشتم با خودم میگفتم نی نی سایت ها جدیدا چقدر با شخصیت شدند که خبری از تاپیک های خانواده شوهر نیست ک ...

خب عزیزم شما ک اینقد باشخصیتی اینجا چیکار میکنی ؟

عکسای خودمو میزارم‌تو پیجم میشه فالو کنین ؟minakhanomm77
وا ینی چی؟حرفی عملی چیزی

با کنایه باهاش حرف بزن . مثلا  بگو یه نفر میگه مهمون که میاد خونم میره تو اشپز خونم . سرک میکشه متنفرم ازش . شاید به خودش بیاد  

من تکیه گاهم باده که افتادم از پا 😔

میخاد ببینه چی نداری برات بخره 😂😂😂😂😂😂😂😂مثل عمه منه.یخچال که خوبه به گونی برنجم سرک میکشید 

حالا عادتشه یا با منظور میره؟یبار بگو مامان یخچال خیلی مرتب نیست تازه وسایل ریختم توش جابه جا نکردم نگاش نکن.دیگه نمیره 

یا یبار حرف بیار وسط بگو بدم میاد این کار میکنن دوستم اومد این کار کرد و...

حالا مثلا چی میشه در یخچالو بازکنه؟🤔🤔🤔 چرا اینجورین شماها

من شماها رو درک نمیکنم فک کن یگی بیاد خونت بره سر یحچال بعد بره ب همه بگه ک ارهههه عروسم تو یخچالش فلان چیزو داشت نیاورد برام یا کیک درس کنی برا خودت و شوهرت اولین کیکت باشه بری دستشویی بیای ببینی با خواهرشوهرات با چند تا قاشق افتادن ب جون کیک

عکسای خودمو میزارم‌تو پیجم میشه فالو کنین ؟minakhanomm77

اسم مادرشوهر نيار كه دلم خونه😡😡🤬🤬🤬 تو بگو با شوهر زبون بازي كه قيافه شو اينجوري 🥺 ميكنه بعد ميگه عشقم به خاطر من ميري خونه ي مامانم كمكش كني طفلك دست تنهاس🥺 چيكا كنم😐 در صورتي كه يه خواهر شوهر مجرد هم داشته باشي كه سلطان پيچوندنه و اين وقتا كلا غيب ميشه😡😡😡😡😤 اييييي خدااااا من چقد بدبختم به خدا كمرم صاف نميشه من مجرد هم بودم تو كاراي عيد مامان بيچارمو كمك نميكردم حالًا كار خودمو هنوز شروع نكردم اونوخ از صبح خونه مادرشوهر جانو دارم برق ميندازم🥱🤦‍♀️

من هیچوقت ب یخچال کسی دس نزدم بعضیا رو درک نمیکنم واقعا😐

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️