2777
2789

ما ۲ بار آبگرمکن دیواری خریدیم

سالی سه بار سوراخ شد و کلی هزینه کردیم

الان دیگه گفتم دیواری بخریم.

دیواری خوبه؟

چه مارکی

خسته شدیم بس که هزینه کردیم

Eft

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ابگرمکن دیواری بوتان خیلی خوبه. 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
بیشتر ببینید
الان توی یه تاپیک بودم می گفتند بد. کدوم مدلش خوبه؟ شما خودتون دارید؟

ولله خانواده ی من الان ۱۳ ساله دارن ازش استفاده میکنن. 

مدلشو نمیدونم 

خودم مارک پلار دارم ولی راضی نیستم در حالیرکه هرکی اومده گفته بهترین مارکه 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
بیشتر ببینید

عزیزم من آبگرمکن مخزن دار خریدم البته رو دیوار نصب شده یکمم بزرگتر از آبگرمکن دیواریه 

ما چون طبقه سوم هستیم فشار آب کم بود آبگرمکن دایما خاموش میشد اینو که خریدم الان هفت ساله دارم عالیه 

پکیج بوتان که خیلی خوبه ابگرمکش والا قدیم خوب نبود ابگرمکن پلار هم داشتیم با اینکه چند سال کار کرده بود خوب بود اگه سرویس بشه مرتب ایران رادیاتور پکیجش خیلی اکی نبود

بوتان۵۴۱۸rs  خریدم

اصلا راضی نیستم

کلی هم قیمتش بود

از همه هم گرونتر

خاموش میشه

گرم نمیکنه

خدمات پس از فروشش افتضاح

همون روز اول هم یه قطعش رو عوض کردند

خراب بود

Eft
بوتان۵۴۱۸rs  خریدم اصلا راضی نیستم کلی هم قیمتش بود از همه هم گرونتر خاموش میشه گرم نمیکنه ...

عزیرم اخر چکار کردی من ابگرمکن دیواری میخام شوهرم راضی نمیشه از این استوانه ایا داریم ما الان اما دوسش ندارم قشنگ نیست

عزیرم اخر چکار کردی من ابگرمکن دیواری میخام شوهرم راضی نمیشه از این استوانه ایا داریم ما الان اما دو ...

پارسال ۱/۷۰۰/۰۰۰تومن دادم دیواری گرفتیم. بوتان ۵۴۱۸ rs ولی اصلا راضی نیستیم. برگردم عقب استوانه ای می گیرم. کوچیکش رو بگیر.از قد خودت کوتاهتر. الان هیچوقت آب گرم نداریم. فشار آبمون خیلی زیاد بود. ولی الان نخ شد. چون خروجیشون کمه.طول میکشه گرم بشه. حتما باید ۳میلیون بدی موتور پمپ هم بخری.  اصلا از دیواری راضی نیستم.

به نظرم نخر

استهلاکش هم زیاد.

Eft

دوستان من تجربه آبگرمکن دیواری بوتان ومخزنی را دارم چون هردو تاش را به مدت چند سال داشتم ابگرمکن دیواری  داشتیم هر سال باید میدادیم بیرون سرویسش میکردن چون هروقت رسوب میگرفت آب راسرد میکرد وسرویسش هم هزینه داشت به قیمت خود آبگرمکن سرویسش تو چند سال باهامون در اومد که فروختیمش اما ابگرمکن مخزنی هم که داشتیم  سنگین بود وجاگیر بعد چند سال هم که مخزنش سوراخ شد کلی هزینه تعویض مخزن دادیم اما چون وزن آبگرمکن سنگین بود به سختی بردیم ومخزنش را عوض کردن   امادر آخربه این نتیجه رسیدیم بهترین آبگرمکن دیواری زود جوش هست چون اولا وزنش کم هست واب گرم همیشه داری دیواری هم هست وکم جا میگیره وتو دیوار نصب میکنی رسوب هم نمیگیره البته اگر ورق مخزنش ضخیم باشه خیلی براتون کار میده اگر بعد سالها هم مخزنش خراب یا سوراخ بشه چون سبک وزنه راحت میتونید ببرید مخزنش را عوض کنید که هزینه اش زیاد نمیشه اما به این زودیها مخزنشون خراب نمیشه ما الان سه ساله یه دست دومشا خریدیم وراحت شدیم وهمیشه آب گرم داریم خدا راشکر ببخشید زیاد نوشتم میخواستم تجربیات چند سالم رابگم که شما راحتر بتونید تصمیم بگیرید