2777
2789

گاهی اوقات باید شنید و تحلیل کرد هر نظر مخالفی رو که با احترام بیان میشه،نباید دهان ها رو بست،نباید تفکرات مخالف رو حذف کرد،دموکراسی یعنی گوناگونی افکار و احترام به اونها... نظر من اینه نمی دونم نظر دیگر دوستان چیه...هرچه هست قابل احترامه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پیرو تاپیک قبلی شما و اهانتی که به دین کردید بگم : نقد با نشر فرق داره

دوستانی که از جریان خبر ندارن و ایشون رو تایید میکنن : ایشون یک تاپیک زد و به ادیان آسمانی اهانت کرد

درسته اما تو همین سایت هم دقت کنین میبینین با کوچکترین نظر مخالف بدترین رفتار باهاش میشه 

درسته منم به همین علت چندلحظه پیش پستم حذف شد هرچند احترام میزارم به کسی که این کار رو کرد چون شاید اون هم دلیل داشته که باید شنیده بشه

پیرو تاپیک قبلی شما و اهانتی که به دین کردید بگم : نقد با نشر فرق داره دوستانی که از جریان خب ...

نه دوست محترم تایپیک رو اگر حذف نکنید دوباره میزارم تا مطالع کنید یه شعر در مورد استفاده ابزاری از دین بود هیچ تو هینی توش نبود