2777
2789
عنوان

غذای مورد علاقتون چیه😁

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 65 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه نگووووو خودت ۱۰۰ کیلو شی😟🤣🤣🤣🤣 الان ۵۵ با قد ۱۷۰ ۷ کیلو کم دارم فعلا هر چی دلم بخواد میتونم ...

منم  دقیقا هم وزن توام 

چیا می خوری برا افزایش وزن 

من  170 وزنم 58میخوام  شصت و پنج بشم 

http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1532549
2803
دلم سالاد ماکارانی خواست🧐🧐🧐🧐🧐

نگو که دلم خووووووووووونه

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
😂😂😂😂 درکت میکنم منم همینم

😩😩😩😩

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
منم  دقیقا هم وزن توام  چیا می خوری برا افزایش وزن  من  170 وزنم 58میخوام&n ...

والا هر چی دستم بیاد میخورم

دارم سعی میکنم حجم غذایی که میخورم زیاد شه

مثلا به جای ۵ تا قاشق دیگه یه بشقاب کامل میخورم

😥😥😥😥میترسم برم در یخچال خانواده بیدار شن😟😟😟😟 😫😫😫😫😫

خخخخ برو بیدارم شدن بگو گشنته 😋

تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤
2804

بگو غذای مورد علاقت چی نیست... 

چلوکباب سلطانی، اش رشته، پیتزا، ساندویچ کالباس، لازانیا، ماکارونی و انواع دلمه در صدر جدول قرار دارن

غذاهای هندی و آسیایی هم هستن

اینا همه ردیف اول بودن تازه

2805
2801