2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصولا این جور مردا تو دنیا ی خودشون یا بهتره بگم تو غار خودشون فرو می رند تا مسایل روزانه . دغدغه ها و مشکلاتشون حل کنند . اونم تو شرایطی که الان تشو زندگیمی کنیم شرایط بد اقتصادی - مشکلات مالی و ... این دغدغه ها برای مردها بیشتره

آه آه دست ازسرشوهرتون اصلا برندارید

دیدید حرف نمیزنه ها...مطمئن باشید با یکی دیگه هم صحبت شده

یه هووووو دارید همتون

به این ماه عزیز اگه دروغ بگم

دیشب من خوودمم این موضوع رو فهمیدم..وشوهرم رو حسابی چلوندم...یک ماهه اینجورشده بود

دنبال یکی دیگه افتاده بود

خاک توسرش..

ولی آبروش رو جلوی فک وفامیلش بردم...
به نظر من وقتی که فکر می نی موقعشه یعنی همسرت خسته نیست حوصله داره و .. بشین باهش صحبت کن بگو که از صبح تا شب تو خونه ای و شب به امید هم صحبتی باهاش هست یو این رفتارش اذیتت می کنه بذار بئونه اما خوب انتظار هم نداشته باش بلافاصله از فردا روند زندیگ عوض شه سعی کن کمی بهش فرصت بدی . زیاد گیر ندی و سوال پیچش نکنی چون این جوری بد برداشت می کنن و فکر می کنن ما زنها نیم خوایم اجازه بدیم کمی مال خودشون باشند راست ی1 کتاب هست که خیلی کتاب خوبیه واقعا توصیه هایکاربردی داره بریا زندگی .من خودم این کتاب دارم و بسیر بهم کمک می کنه اگه تونستی تهیه اش ن . کتاب نفاهم نوشته اصغر کیهان نیا - اگه تهران باشی و دفتر اصغر کیهان نیا میدان ونکه کنار دادگاه خانواده کوچه صانعی اونجا هم کتاباش می فروشن . من خودم از میدان ولی غصر خریدم نرسیده به پل کریمحان یک انتشارات نسل نو اندیش هست اونجا اکثر کتاباش داره
نه اهو حان مطمینم کسی رو نداره ولی دوست دارم از سر کار که میاذ با روی پر خنده بیاد وبرام تعریف کنه چی گذشته
ازش میپرم چه خبر چه کار کردی میگه حرفی ندارم برا گفتن...
2810