2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فاطی جون من عقیده خودم می گم .شما که داری زحمت می کشی و کار می کنی چرا بیاد همه پولت دربست بدی برای زندگیت؟ به نظرم این درست نیست - به هر حال هر خانمی باید بریا خود شپس اندازی دشاته بشاه .و کلا در هر حال ما خانمها کار می کنیم تا در کنار همسرانمان زندیگ بهتری بسازیم نه اینکه کار کینم و از پولمون برای مصارف شخصی خودمون هم بهره ای نبریم . به نظرم 1 کم باید تو این موضوع تجدید نظر کنی - در موردحرف آهو جان هم بگم به نظر من مردهایی که دنبال 1 دیگه می ذند دو دسته اند: دسته ول کسانی که کلا ذاتشون خرابه و دنیایی محبت هم ببینند . زنشون بهترین موجود دنیا زیباترین و بهترین هم که بشاه باز م یرند دنبال یک دیگه به مراتب پایین تر از زن خودشون . دسته دوم کسانی که همسر خودشون زیاد بهشون گیر می ده و حس می کنن تو خونه خودشون هم نیم تونند حتی درست نفش بکشن کسانی که فکر می کنن آژادی معقول هم ازشون سلب شده و همش زیرذره بینند

خوب حساب دسته اول معلومه اما دسته دوم ماحصل رفتار ما زنهاست - به هیمن خاطر می گم خانمها بیاد کمی هوشمندانه تر رفتار کنند تا مردهاشون جز دسته دوم نباشن .
خوب کم کم از حقوقت بریا خودت نگه دار چون ز ابتدا همه حقوقت رو دادید بهشون طبیعیه که 1 ماه ندید بپرسه . بعد خوب بالاخره به مناسبتهایی پاداش یا هدیه سکه چیزی که بهتون می دن اونها رو هم بی خودت نگه دار لزومی نداره بروز بدی که اینها رو گرفتی . من الان خودم شرایطم طوری شده که فعلا کار نیمکنم اما برای خودم از پولی که داریم پس انداز می کنم 1 روز این پس اندازهام به دردم می خوره
سلام فاطی خانوم.مشکل ما دقیقا عکس مشکل شماست.من اروم و کم حرفم و شوهرم شلوغ و پر حرف.بعضی وقتا پر حرفیش بخصوص تو جمع اذیتم میکنه.دوست داشتم شوهرم یه کم سنگین تر بود.کم حرفی منم اونو اذیت میکنه هر وقت ازم میپرسه چه خبر میگم هیچی سلامتی!یعنی حرفی پیدا نمیکنم برای گفتن.میدونم اون دوست داشت من شیگون و شلوغ بودم.گاهی وقتا میریم با ماشین بیرون میبینی 2 ساعت گذشته و من هیچی نگفتم.اگه اون حرف نزنه و شلوغی نکنه فکر کنم زندگیمون در سکوت کامل بگذره.اونم خیلی وقتا کلافه میشه از دستم و بهم میگه ولی چیکار کنم که دست خودم نیست شخصیت ادما با هم فرق میکنه.خیلی سخته برا ادمی که شخصیت اروم و درونگرایی داره بخواد شیطونی کنه.
سلام به همگی
گل من! منم دقیقا مشکل تو را دارم.شوهر کم حرف و درونگرا...
وای خدا بدادت برسه.خودت شلوغ باشی و شوهرت ببخشید در مقابل شما مثل منگل غار نشین.
خنده هات واسش بی معنیه،ابراز عشق و علاقت شلوغ بازیه،و دوسه جمله بیشتر حرف بزنی وراجی کردی.
بخدا همه چیزم از اون سرتره، تمام مشکلات زندگیشا من حل می کنم.مشکلات مالی و ...
اینقدر پر توقع شده که فکر می کنه وظیفمه.اگه کاری را براش راست و درست نکنم باد می کنه.
همه می گن تلف شدی .
اما من دوسش دارم و در عوض خودم اذیت میشم.خیلی سخته زن و شوهر ضد و مخالف هم باشن.یه مشاور می گفت تازه خوبه،همدیگه را می پوشونن.اما من مخالفم .....اونی که سرتره می بازه و اونی که کمتره تا بخوای سوء استفاده می کنه.
کاش ما هم مثل غربی ها می تونستیم قبل ازدواج یه دوره با هم باشیم و بعد انتخاب کنیم....
زیاد هم دنبال پسرهای مثبت نرین...
مثبت بودن یعنی رفتن توی غار تنهایی و کسی را راه ندادن.
بیچاره زنه، حتمنی خونه پدرش گرسنگی میکشیده، الان اومده شوهره نونش بده.
بابا اقایون بیاید نونتون بدیم ، جاتون بدیم ،قشطهای سر ماهتونا میدیم ، شاید بیاین بیرون روتونا ببینیم.
اخه ما مرده شوهر بودیم شما نصیبمون شدین ..........................
عاقبت یک شب از این شبهای نور......کودک من پا به این دنیا نهاد
آن زمان بر من خدای مهربان.....نام شور انگیز مادر نهاد
عزیزم کم حرفه یا کلا بی ذوقه........شوهر من کم حرف نیست اصلا ولی ابراز محبتش کمه.......محبت کلامی منظورمه ولی تو عمل نه خیلی خوبه .......همه مناسبتا رو یادشه و کادو میخره ......2 روز بره جایی سوغات واسم یادش نمیره................به نظر من کم حرفی رو نمیشه کاری کرد عزیزم ولی ذوق رو میتونی بهش یاد بدی......شوهر من اوایل اصلا این کارا توجه نمیکرد ولی من اینقدر واسش انجام دادم که یاد گرفت.............
آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد
شوهر منم شدیدا"کم حرفه . واقعا" مامان آریا و آریانا درست می گه مشکل اینه که ماها قبل از ازدواج هیچ شناختی از هم نداشتیم و باید تا آخر عمر تقاص این اشتباهمونو بدیم . همه به منم می گن تلف شدی واقعا" خیلی زجر آوره آدم خوش پرانرژی و پرحرف باشه اما شوهرش.... این موضوع منو 8 ساله اذیت کرده و می کنه . ما مشاوره هم رفتیم اما هیج تاثیری نداشت . شخصیت آدما عوض نمی شه .
خانم مامان اربا و اربانا (اری) گرامی
خیلی هم ناراحت نباشید فکر میکنید غربی ها که یه دوره و چند دوره قبل از ازدواج با همند دیگه همه چیزشون بعد از ازدواج تکمیله و هیچ مشکلی ندارند؟ حالا چرا غربی ها مگه تو مملکت خودمون کم هستند آدمائی که چند سال قبل از ازدواج با هم همه جوره هستند و بعدش ازدواج میکنند تازه هر کدوم یه جوری بعدش یه مشکلاتی پیدا میکنند .....
درسته که بهتره قبلش از هم شناخت کاملی داشته باشید ولی معمولا" آدما دنبال کسائی نمیرند که عینا" مثل خودشون باشند بلکه همین تفاوت بین آدماست که جاذبه ایجاد میکنه. البته کاملا" درسته که زیادیش دیگه مشکل ساز میشه.

اما خدارو شکر کنید که هنوز دوستش دارید باور کن اگه غار نشین نبود شاید اینقدر دوسش نمیداشتی چون همون بیرون اومدنش از غار اگه بعضی نیاز های روحی شما رو ارضا کنه در عوض مسائل و مشکلات جدیدی رو هم ممکنه بوجود بیاره
2810