2777
2789
من سالن دارم بگو راهنمایت کنم

من میخوام یه رنگی بزارم که تیره باشه یعنی یکی دو درجه از مشکی روشنتر، نمیدونم چیکارکنم،  کل موهام قهوه ای روشنه پایین موهام 10 سانت دکلره اس

دل من گِردِ جهان گشت و نیابید مثالش⁦♥️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سالن داری تو نی نی سایت میچرخی...عجیبه والا این روزا ارایشگرا وقت خودشونم ندارن چ برسه ب سایت

عزیزم شاگرد هست میگم انجام میدن 

تیکر ب امید بارداری میشه دعا کنین زودتر مامان بشم 😔 🙏
تو نی نی سایت

خخخخخ😅

💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار می‌شود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐  🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝  اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️
عزیزم شاگرد هست میگم انجام میدن 

سالنت خب بگو کجاس؟ کاشت ناخن اموزش چقدره؟ وسیله هاش چقد میشه؟ 

💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار می‌شود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐  🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝  اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️
من میخوام یه رنگی بزارم که تیره باشه یعنی یکی دو درجه از مشکی روشنتر، نمیدونم چیکارکنم،  کل موه ...

اول باید موهات ی دست کنی اول پایین موهات رنگ طبیعی شماره ۳بذار بعد کل موهات قهوه ایی ۵بذار

سالنت خب بگو کجاس؟ کاشت ناخن اموزش چقدره؟ وسیله هاش چقد میشه؟ 

گفتم ک عزیزم من ناخن کارم جدا اموزش دیده ـ خودم فقط ترکیب رنگ و میکاپ و شنیون انجام میدم باقی کارا استادکار دارن کاشت ناخن ۱۵۰هزینه اش میشه وسیله با خودتون

منم نصف موهام دکلره بود نصفش مشکی.اول شماره n۲ گذآشتم دکلره ها زیتونی تیره شدن بعد با چند بار شستشو ...

وقتی موهات دکلره است نباید رنگ زیتونی بذاری چون با چندبار شستن تناژ سبز میاد رو مو همیشه قهو ه ایی برا ی دست کردن مو انتخاب کن کاملا طبیعی 

گفتم ک عزیزم من ناخن کارم جدا اموزش دیده ـ خودم فقط ترکیب رنگ و میکاپ و شنیون انجام میدم باقی کارا ا ...

خدایی هزینه اموزش تو اهواز 150 تومن؟