2777
2789
عنوان

دعای حصار وجود داره؟

37826 بازدید | 41 پست

امروز رفتم پهلو دعا نویس گفت هر چند وقت یکبار واست دعا میگیرن.  میگم خوب چیکار کنم؟ یک دعا بده که دیگه نتونن میگه نه نمیشه هر وقت گرفتن بیا باطل ش کنم! جلوی دعا و جمبل رو نمیشه بست.

خب اینطوری پول بیشتر گیرش میاد

توی هر ضرر باید ،استفاده ای باشه ♫ باخت باید احساس ِفوق العاده ای باشه ♫ آه فاتح ِ قلبم ،فکرشم نمیکردی ♫ رام کردن این شیر ،کار ساده ای باشه ♫ آه چشمه ی طوسی ، آه چشم ویروسی ♫ بعد از این به هر دردی ، مبتلا بشم خوبه ♫ مبتلا بشم مُردم ، مبتلا نشم مُردم ♫ از تو درد لذت بخش ، هرچی میکشم خوبه ♫ من یه بچه ی شیطون ، توی کوچه ها بودم ♫ عشق تو بزرگم کرد ، عشق تو هلاکم کرد ♫ جیک جیک ِ مستونم ، بود و عشقِ بازیگوش ♫ مثل ِ جوجه ی مُرده ، توی باغچه خاکم کرد ♫ آفرین به این زور و آفرین به این بازو ♫ آفرین به این چشمو ، آفرین به این ابرو ♫ با تو هیچکس جز من ، بی سپر نمیجنگه ♫ با تو هیچکس از این ، بیشتر نمیجنگه ♫ با جنون در افتادن ، باز کار دستم داد ♫ آه فاتح قلبم ، عشق ِ تو شکستم داد
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راست گفته منم مادرشوهرم هي دعا مينويسه هي باطل ميكنم ديگه خسته شدم از دستش گذاشتم ب حال خودش

.   ضربان قلبم دخترم ماهورا😍💋🤱                                          من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوسد تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین؛ مودب نبوده ام و شورش رادرآوردم ام !  زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها و موهایش رنگ گذاشته !! دخترِ بدِ کمر باریک ..دختر بدِ زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم  نمیشود😍
بیشتر ببینید
🤣🤣🤣

والا بخدا لنقد زبله هي باطل ميكنم هي ميره قوي ار مينويسه شوهرم طلاقم بده منم پيش خودم گفتم انقد بنويس تا جونت در بياد من ك ضرر نميكنم پسرت ميوفته تو زندان بايد اب خنك بخوره🤣🤣

.   ضربان قلبم دخترم ماهورا😍💋🤱                                          من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوسد تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین؛ مودب نبوده ام و شورش رادرآوردم ام !  زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها و موهایش رنگ گذاشته !! دخترِ بدِ کمر باریک ..دختر بدِ زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم  نمیشود😍
بیشتر ببینید
این مادرشوهر فازشون چی خوب زن نگیرن برا بچه هاشون 

همون 

والا انگار ماها با اسلحه اومديم بالاسرشون بايد حتما بيان خاستگاري 

بیشتر ببینید
راست گفته منم مادرشوهرم هي دعا مينويسه هي باطل ميكنم ديگه خسته شدم از دستش گذاشتم ب حال خودش

زندگی خودش خراب نیست؟

چون اینا که دعا میگیرن فامیل شوهرم هستن.  یا همیشه بچه هاشون مریضن یا بچه هاشون سیاه بخت  شدن یا ضرر شدید مالی میکنن هر چند وقت یکبار

والا بخدا لنقد زبله هي باطل ميكنم هي ميره قوي ار مينويسه شوهرم طلاقم بده منم پيش خودم گفتم انقد بنوي ...

الان بخاطر مهریه زندان نمیندازن. سپر بگیر. من شنیدم میگن سپر خوبه دعا اثر نمیکنه بهت. یا زبان بند براش بگیر😂😂

فکر کن بچه ش یک ساله بود بهداشت اشتباهی واسش واکسن بچه یک سال و نیم زدن . خدا رحم  به بچه کرد. چند هزار نفر ممکنه چنین کاری سرش بیاد؟ زندگی شون مثل زندگیه سگه

الان بخاطر مهریه زندان نمیندازن. سپر بگیر. من شنیدم میگن سپر خوبه دعا اثر نمیکنه بهت. یا زبان بند بر ...

سپر چیه؟ همون حصاره؟من یک دعا نویس میخوام یکبار واسه همیشه سر اینا رو از سرم کم کنه

آره دعا اثر منفی داره. بعد همه دعاها اول محرم هر سال میگن باطل میشه خودبخود

خب اینا دوباره میرن میگیرن😂😂

البته میگن تا چهل روز اثر قوی داره .بعد نمیدونم بی اثر میشه یا کم میشه تاثیرش