2777
2789
عنوان

کسایی که دختر دبیرستانی دارید یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 64276 بازدید | 225 پست
کجا دیدی  چطور متوجه شدی من چجوری بفهمم دخترم اینکارو میکنه یا نه؟؟

باهاش صمیمی باشید تا راحت حرف هاشو بزنه من اوایل خودم خودمو میترسوندم و هیچی نمیگفتم اما بعد ها هر چی میشد به خانوادم میگفتم بعدشم همه ک اینکارو نمیکنن بهتره پس با رفتار نابجا باعث دلخوری نشیم مادر دوستم همیشه بهش شک داشت و میگفت مامانم همش میگه خودارضایی میکنی و ...و دوستم هم به لج مادرش بعد ها خیلی کار ها کرد 

الحمدُلله کما هوَ اهلُهُ

وضعیت الان اینطوریه خدارحم کنه ب دخترام،۱۵،۱۶سال دیگ ببین چجوری بشه جامعه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب پیش هم تعریف میکنن از کاراشون 

عاره مثلا صبح میان میگن تو دیشب...

گروه سک.. چت زدن

حتی توی امتحانا گوشی میاوردن مدرسه فیلم پرن نشون هم میدادن حتی جلو من 

دبیرستان دخترم تا تو دستشویی هم دوربین گذاشتن ...خداروشکر دخترم گوشی نداره چه برسه اینترنت دوستاشم همون اول زنگ تحویل نماینده میدن بعد به من میگن مادر سخت گیر بخاطر این چیزاس که برا دخترم خیلی سخت گیری میکنم 

عاره مثلا صبح میان میگن تو دیشب... گروه سک.. چت زدن حتی توی امتحانا گوشی میاوردن مدرسه فیلم پرن نش ...

وااای خدای من باورم نمیشه چه افتضاااح

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

دخترای دبیرستانی یه دوره ای تمایل به همجنس خودشون دارن به خاطر تغییرات هورمونیشونه که به تعادل نرسید ...

درسته ولی اگه معتادش بشه دیگه ترک کردنش خیلی واسش سخت میشه 

پسرا هم توی راهنمایی درگیر این مشکلات میشن 

بعد اینجور دخترا وقتی ازدواج میکنن از رابطه با همسراشون ارضا نمیشن و یا میرن سراغ یکی دیگه ویا دوباره خودارضایی

یادمه سوم راهنمایی بودم. رفته بودیم خونه عمم. بغل خونشون یه پارتی بزرگ بود پر موتور و ماشین و دود سیگار حتی شیشه های خونه عمم میلرزید از شدت اهنگ. از پنجره نگاه کردم دیدم سه تا از دوستای راهنمایی اونجان. فکر کنید دختر15ساله😐 فرداش هم اومدن کلی حرف میزدن که اره دیشب تولد هستی بود رفتیم من اینو پوشیدم و... درخالی که پارتی بود اونم معلوم نیست سه تا دختر بین این همه پسر چه کردن

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
عاره مثلا صبح میان میگن تو دیشب... گروه سک.. چت زدن حتی توی امتحانا گوشی میاوردن مدرسه فیلم پرن نش ...

این خوبه که اینجا اینو میگی و نگران دوستاتی ولی بهتره این حرفا رو به مشاور مدرسه هم بگی تا یه فکری واسه دوستات بکنه

باهاش صمیمی باشید تا راحت حرف هاشو بزنه من اوایل خودم خودمو میترسوندم و هیچی نمیگفتم اما بعد ها هر چ ...

من راجع به خودارضایی همین الان باهاش کمی سربسته حرف زدم 

گفت مامان میدونم اینارو.... تو مدرسه دو سه بار اومدن برامون حرف زدن

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃
دبیرستان دخترم تا تو دستشویی هم دوربین گذاشتن ...خداروشکر دخترم گوشی نداره چه برسه اینترنت دوستاشم ه ...

خوب میکنی تا میتونین سخت بگیرین 

اونوقت میگن بچه بیارین اونم زیاد نسل قدیم فکر میکنن بچه های الان مثل گذشته است چقدر نوع مشکلات عوض شده چقدر همه چیز پیچیده شده