2777
2789

چهار پنج روز دفع نداشت..بعد یبار پی پی کردو الانم سه روزه نداشته..قطره بیلی ناسترم بهش دادم و شکمم و معقدشو چرب کردم ولی تاثیر نداشت؟

عزیزم باده شکمه دیگه از روده میاد قرار نیست که بوی هل و گلاب بده😐

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دختر منم همون اوایل ک بدنیا اومده بود یبار 3 4 روز دفع نداشت.بعد زنگ زدیم دکترش گفت تا یک هفته ده روز حتی عیبی نداره.

الان تقریبا ردزی یبار یا دوبار داره و بعضی وقتام یروز درمیون.اونم باد دفع شده از شکمش بو میده بوی خود شیرش.

فکر میکنم طبیعی باشه

وقتی روده ها تخلیه نشده ، خب بادی که خارج میشه همون بو رو میده دیگه عجیب نیست

اگر تخلیه بشه بوی کمتری میده یا بو نداره

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌